Opel Corsa ( forumun en şekerlerinden olmaya aday )

2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesn binici için çok ideal fiyat.

katılıyorum kardeş

Tekrardan hosgeldin arkadasım..Yanlıs anlamazsan ufak bi hatırlatma yapmak istedim;) Yorum yaparken üyelerimizin yaşına dikkat edelim.
Örneğin;
Üstteki üyeye kardeş diye hitap etmişsin..Bunun yerine abi vs.Kullanmak zor değil sanırım.. Bununla ilgili konu bile açıldı..Saygılar..

Tekrardan kazasız belasız ;)

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullanın. normalde jant ebatları nedir bunların 1.3 motor ufak zaten bide 17'' jant çok kasmazmı?

Güzel otomobil,kazasız belasız :)

2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Tekrardan hosgeldin arkadasım..Yanlıs anlamazsan ufak bi hatırlatma yapmak istedim;) Yorum yaparken üyelerimizin yaşına dikkat edelim.
Örneğin;
Üstteki üyeye kardeş diye hitap etmişsin..Bunun yerine abi vs.Kullanmak zor değil sanırım.. Bununla ilgili konu bile açıldı..Saygılar..

Neyse abisi sen şimdi onun cahilliğine ver artık birdakine yapmaz:)

Kazasız belasız bin...
Güzel araç...
Fiyat olarak da uygun geldi bana...
Jantların, düşünüldüğü gibi 17" değil sanırım. 17" olsa bu kadar boşluk kalmaz diye tahmin ediyorum. 15" ya da 16" olabilir. Ama jant seçimi güzelmiş. Sana da alırken denk gelmiş =)
Öncelikle plakalık çerçevelerini yok edebilirsin. Jantlarında çizikler olduğunu düşünüyorum. Onların kaybedilmesi çözümüne bakabilirsin. İç döşemeler, bagaj vs sanki biraz kirli kullanılmış gibi düşünüyorum. Güzel bir detaylı temizlik ile elden geçebilir. 1.3 Dizel olduğu için mazot pompana dikkat etmelisin. Elden geçse iyi olur, ileride sıkıntı yaratmasın. Eğer ilk Corsa dizeliniz ise yakıtınızı düzenli ve sabit bir yerden almanızı tavsiye ederim. Opet tercih edilebilir. Sitedeki Corsa garajdan öğreneceklerin ile de ufak tefek güzellikler yapabilirsin kendince. Ne de olsa henüz ehliyet yok, evde boş zamanlarında hobi olarak uğraşabilirsin.

Aramıza da hoşgelmişsin. 3 fotoğraftan bu kadarını söyleyebildim.

Not. Babana hörmetler =)

Örneğin;

Yaşını göremiyoruz ki, kardeş de diyebilir. Bana deseydi tepki göstermezdim. Çünkü benim de yaşım görünmüyor. Hak verirdim ;)

sağolun arkadaşlar cahilliğime verin kahraman bey msniniz var mı ?

Geri