Opel Corsa Gsi(2008)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ToMbStOnE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O zaman OPC ve GSI'ın ikisi de 1.6 Turbo ise fark muhtemelen yazılımda.Eğer ikisi arasındaki fiyat farkı çok olursa GSI alınıp rahatça OPC performansına çıkartılabilir.Pistonlarda veya manifoldda fark varmıdır bilemem...

O zaman OPC ve GSI'ın ikisi de 1.6 Turbo ise fark muhtemelen yazılımda.Eğer ikisi arasındaki fiyat farkı çok olursa GSI alınıp rahatça OPC performansına çıkartılabilir.Pistonlarda veya manifoldda fark varmıdır bilemem...

yanma odalırında ve manifold da farklılık olabilir. Buna örenk olarak B kasa vectra cd ile GT arasındaki fark gösterilebilir. Ayrıca OPC sadece performans olarak değil görsel olarakta GSI'den daha güzel.

yanma odalırında ve manifold da farklılık olabilir. Buna örenk olarak B kasa vectra cd ile GT arasındaki fark gösterilebilir. Ayrıca OPC sadece performans olarak değil görsel olarakta GSI'den daha güzel.

Bildiğim kadarı ile CD ve GT arasındaki fark egzantrik, headers ve şanzıman...

Bildiğim kadarı ile CD ve GT arasındaki fark egzantrik, headers ve şanzıman...

tabiki onlar olabilir. Ben sadece ikisininde 2000motor olduğunu ve ikisinin arasındaki farkı söyledim. Bu dediklerine birde yanma odası farkı eklenmeli galiba öyle duymuştum.

bide bayilere bu görüntüsüyle gelse çok süper olacak...genelde bir çok aksesuraını değiştirme hakkını elinde tutuyo opel ve fiyata ekliyo hemen

Geri