speedy_forever' Alıntı:alma kardesım alma corsa morsa,7.arabamız bu corsa,opelde yasadıgım kdr hıc bı arabada sorun yasamadım..bendede corsa c var 2001 1.4 benzınlı..yol tutusu guzel,dızaynıda guzel,bastıgın zamanda gıdıyo gıtmıyo degıl,ama gel gelelım 2 ayda bır servıstesın,dıreksıyon kutusu problemı var bı kere,varda var abicim,arkdsmdada aynı benım arabadan var,oda aynı benım gibi ugrastı durdu,bu aldıgım araba yakın bı tanıdıgımızın arabasıydı,0 aldı,bende ondan aldım,arabayı 46 bın kmde aldım,boyası cızıgı kazası fılan yok,sölemek ıstedıgım su,araba cok temız fılan onlar onemlı degıl,sureklı problem problem problem,1990 model sahını olan adam benden daha huzurlu bı yasam sürüyo,cok nazık arabalar,kullanısıda cok rahat,cokda hosuna gıdıyo ınsanın yolda gıderken araba insanın ama sonra burnundan getırıyo,sorunlu araba corsalar ben girme derim corsaya abicim..benden sana tavsıye...kazasız belasiz surusler arkdslar...(lütfen kimse eleştirmesın,corsalar sorunlu yada sorunsuz olabılır sızce ama bence sorunlu araba)
hmm garip bende corsamı 45 binde aldım suan 100 binde sadece rutin bakımlarını yaptım hiçbirgun biyerinde sorun cıkarmadı kullanıcıdan kullanıcıya degişiyo demekki buarada benim arabam 1999 1.4 16v gls gayet memnunum