Opel Corsa lütfen görüşlerinizi bekliyorum

speedy_forever' Alıntı:
alma kardesım alma corsa morsa,7.arabamız bu corsa,opelde yasadıgım kdr hıc bı arabada sorun yasamadım..bendede corsa c var 2001 1.4 benzınlı..yol tutusu guzel,dızaynıda guzel,bastıgın zamanda gıdıyo gıtmıyo degıl,ama gel gelelım 2 ayda bır servıstesın,dıreksıyon kutusu problemı var bı kere,varda var abicim,arkdsmdada aynı benım arabadan var,oda aynı benım gibi ugrastı durdu,bu aldıgım araba yakın bı tanıdıgımızın arabasıydı,0 aldı,bende ondan aldım,arabayı 46 bın kmde aldım,boyası cızıgı kazası fılan yok,sölemek ıstedıgım su,araba cok temız fılan onlar onemlı degıl,sureklı problem problem problem,1990 model sahını olan adam benden daha huzurlu bı yasam sürüyo,cok nazık arabalar,kullanısıda cok rahat,cokda hosuna gıdıyo ınsanın yolda gıderken araba insanın ama sonra burnundan getırıyo,sorunlu araba corsalar ben girme derim corsaya abicim..benden sana tavsıye...kazasız belasiz surusler arkdslar...(lütfen kimse eleştirmesın,corsalar sorunlu yada sorunsuz olabılır sızce ama bence sorunlu araba)

hmm garip bende corsamı 45 binde aldım suan 100 binde sadece rutin bakımlarını yaptım hiçbirgun biyerinde sorun cıkarmadı kullanıcıdan kullanıcıya degişiyo demekki buarada benim arabam 1999 1.4 16v gls gayet memnunum

arkadaşlar burada dikkat edilecek husus bence corsanın model yılı...

cosra B diye tanımladığımız 2000 ve öncesi seride sanırım direksiyon kutusu fabrika çıkışı olarak pek rastlanmayan ya da istisnai bir durum, ama iş corsa C ye gelince 2001 2002 2003 2004 ........modellerde bu tür problemler, sıkıntılar başlıyor,

galiba ne varsa eskilerde var, bir yerlerde corsa B nin Almanya da üretildiğini sonraki opellerin ise başka ülkelerde üretildiğini okumuştum,

bu yüzden corsa kullanmayı arzulayan arkadaşımızın 2000 ve öncesi corsa B ye sahip olmasında pişman olmayacağı kansındayım, bende 1997 GLS otomatik kullanıyorum ve satın aldığımdan bu yana geçen 8 ay içersinde yağ, benzin, silecek suyu koymak, lastiğe hava basmak dışında bir sorunum olmadı, varsın ABS ' m, çift hava yastığım yol bilgisayarım vs. bulunmasın.

ofli' Alıntı:
hmm garip bende corsamı 45 binde aldım suan 100 binde sadece rutin bakımlarını yaptım hiçbirgun biyerinde sorun cıkarmadı kullanıcıdan kullanıcıya degişiyo demekki buarada benim arabam 1999 1.4 16v gls gayet memnunum

arkadaşım sana şaka gıbı gelıcek ama ben arabamı hfta sonu kullanıyorum sadece,ayagımı debriyajta tutmak gıbı,vesaile vesaaile hıc bı sekılde arabaya zarar verıcek seyler yapmıyorum,kullanım hatası dedıgımız olayı mınımum yaptıgıma ınanıyorum,cunku bılıyorum kı nazık araba,bı sorun cıkarabılır,hıc bı sekılde hor kullanmıyorum arabayı arkdasım..belkı b kasalarla c kasaların arasında fark vardır bu konuda bı bılgım yok,dogrudur olabılır sorunsuz olabılır,bız arkdsmla aynı dönemde aldık corsayı ve oda benım gıbı cok sey yasadı,hayatımızda hıc bu kdr bı arabaya para harcamadık,valla ne dıyım kısmetımız bu heralde,ama alıcagım araba opel olursa eger bı daha,kesınlıkle corsaya gırmem,astra tercıhım olur..SUNUDA SÖLEMEDEN GECEMICEM,OPELIN YETKILI SERVISIDE ÖZEL SERVISIDE COK FECI GEÇİRİYO ADAMA..böle bı problemde var..kazasız belasız surusler arkdslar...

corsayı alalı daha 7 ay oldu c kasa 2006 model.Henüz yaşamadım (Maaşallah, nazar değmesin )Şu direksiyon kutusu problemi yaşayacagım diye arabayı öyle bir kullanıyorum ki karekterim değişti.Çukurlara girmiycem, bozuk zeminden kaçıcam vs derken ben bile kendimi tanıyamaz oldum.gerçi şu ana kadar 2005 ve 2006 model corsalarda direksiyon kutusu sorunu çok görülmedi ama, bu arabayı değiştirirsem sırf bu nedenden olacaktır.

benim eski aracım corsa b ydi.çok güzel araba kaya gibi kaportası var.eğer az yaksın istiyosan corsa nın çok kişinin bilmediği 1.5 DTI modeli var eco.mazotu kokluyo o derece yani.güzel araba.benim eski araç şuan ankara opal da duruyo daha corsa almadıysan tavsiye ederim 112bin km de ve sanırım 13 istiyolar 12-12 buçuk gibi ellerini sıkarsın istiyosan.benlede irtibat kurarsan yardım etmeye çalışırım tanıdıklar var...

selamlar. ben arabamı alalı 7 gün oldu. 2000 model 1.4 16V Gls, araba 120.000 'de. benim çok hoşuma gitti. yakıtını daha tam hesaplayamadım ama sanırım normal yakıyor. Kullanışlı bir araba bence, bu benim ilk arabam tabi.

Bu arada bir sorum olucak, bu aracın triger kayışı 80.000 civarında değişmiş dediler, ben şu an değiştirmes kaç TL 'ye mal olur. bilgi verirseniz sevinirim. saygılar...

Arabadan ne beklediğinize bağlı olarak fikirleriniz değişebilir.2000 Astra cd ve 97 corsa b gls sahibiyim.Astradan indiğimde corsaya binmek dahi istemiyorum.Yani beklentinizin ne olduğu önemli.Sağlamlığı konusunda birşey diyemem çünkü daha 1000 km binmedim.İç malzemesi iyi.

Yardım lütfen..

Arkadaşlar herkeze selamlar..
Ben 160.000km de orjinal 1998 mode opel corsa swing 1.4 16v araç alıyorum çok fazla aaştırma vaktim olmadı tanıdık vesilesi ile temiz olduğunu biliyorum sadece arabanın bu araç hakkında fikirleriniz benim için önemli çünkü bu benim ilk arabam olacak.

Geri