Opel Corsa Servis lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leo54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

leo54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Corsa Servis lambası araç 2.kademede iken yanıyor marşa basınca sönüyor bu konu hakkında bilgisi olan varsa açıklama yaparsa çok müteşekkir olacağım.

servs lambası serken servis uyarısı ınsp diye ekranda yazması gerekir

neden.?

Bir arıza yoktur die tahmin ediyorum ama sönmesi gereken lamba neden sönmüyor ona takıldım..

Bir arıza yoktur die tahmin ediyorum ama sönmesi gereken lamba neden sönmüyor ona takıldım..

Bir süre çalıştırmadan bekleyince sönmesi lazım diye biliyorum eğer sönmüyorsa arıza vermiştir.

aynı olay bendede var astra h de önceleri check edip sönüyordu şimdi çalıştırınca sönüyor aynı şekilde yağ lambasıda çalıştırınca sönüyor

Bazi lambalar yanik kalir, marsa basildiginda soner. Durum buysa sorun yoktur.

Tapatalk.

...

Bazi lambalar yanik kalir, marsa basildiginda soner. Durum buysa sorun yoktur.

Tapatalk.

Aynen durum senin söylediğin gibi marşa başınca sönüyor. Araçta hiç bir sorun yok. Ama ilk aldığımda sönüyordu daha sonra sönmeyince bilgi edinmek amacıyla sordum yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

hafızada kalmış arıza kaydı nedeniyle yanar. sildirince eski durumuna geri dönecektir.

:D Araç dizel se kızdırma bujisi olabilir. :D Aynısı bende oluyordu.

motorunuzda fasılalı arıza meydana gelmiş.yani olmuş gecmiş..tech2 ye bağlayıp sorunun nedenini baktırın büyük ihtimalle kızdırm bujısi

Geri