Tam kıvamında olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
usta araç çok hoş ta, ortadaki egzos deliği dururken soldan niye çıkardınız öteki egzosu, kelebek konmuş resmen
eger lıp takarsam sadece nurnburgring dıye ozel ekı var opc nın onu takmak ıstıyorum ama malesef arac bu sekılde bıle ıs yerıne gıremıyor otoparklarda zorlanıyorumevo yada cupra lip olur bundan sonra daha da bişey olmaz
sız sanslıymıssınz aynısını dıyen arkdasım yanımda yıkamya gırdı buharlandı orjınal far dursun cıkma faln denk gelırse artık o zamn boyarım belkı bu arada yorumun ıcın ayrıca teskkur ederım ...Techdende takip ettiğim bir araç, en başarılı D kasalardan bence, far konusunda düzgün bir işçilik ile su alma, buharlanma gibi bir sorun ile kesinlikle karşılaşmazsın, şahsen ben bu zamana kadar o kadar far açtım yaptım, daha hiç başıma gelmedi.
Tam tek mek yazdıgını gordum bılenerek gırdım
Görünce cok begendım ama on numara olmus eskı corsa sportum geldı aklıma. Cok yakısıklı arac ya.
Gule gule kullan kardesım degısıklıkler cok yakısmıs opc nasıl olsa...
teskkur edıyorum bılerek yazdım tek dıye hıc sevmem normalde bakalım dedım yorumlar nasıl olucak
ya ızgarayı normal tampondayken takmayı dusunuyordum ama gerı donusu olmayan bır malzeme o yuzden sımdı mılyarlık opc ızgarayı kesmekte olmaz teskkur edıyorum bu aradamasallah yakısıklı corsa Logosuz panjur öne daha sportif bi hava katcağına eminim
teskkur ederımTam kıvamında olmuş.
cok teskkurler sagolun .gerçekten güzel olmuş . güle güle kullan.
egzozu sokturmeye gıdıyorudmusta araç çok hoş ta, ortadaki egzos deliği dururken soldan niye çıkardınız öteki egzosu, kelebek konmuş resmen
cok teskkurler allh hepımıze kazasız belasız bınmeyı nasıp etsınmaşallah çok güzel olmuş güle güle kullan kazasız belasız günlerde...
cok teskkurlergüzel calısma güle güle bin kardesım
cok teskkurler sagolunGayet güzel olmuş zevkle binin inşallah
allh hepımızın aracını kazadan beladan korusun ..Masallah kazasiz belasiz aracin iyi olmus allah nazardan saklasin