Merhabalar arkadaşlar. 1998 Model Opel Corsa 1.4 Marka aracım var, yaklaşık 2 sene önce aldım. 2 senedir sorunsuz biniyorum araca. Yalnız yaklaşık 10 gündür filan araba çalıştırdıgında zorla çalışıyor gittiğinde ise çok aşırı titreme oluyor... Giderken iniş aşağı veya ışıklarda durduğumda ise Stop ediyor... Ayrıca aracım enzinli ve tüplü ; tek enjeksiyonlu. 40 tl lik benzin koydum, içinde tüpte vardı. Zannedersem araç tüp ile benzini aynı anda kullanmış, benzin hemen bitiverdi...Tamirciye götürdüm ilk ''avans'' ı değişmesi gerekiyor dedi, yaptılar ama olmadı. Beyinde birşeyler yaptılar Lehim filan, bundan sonra birşey olmaz dediler, titremesi geçer gibi oldu ama araç hala stop ediyor... Bir çıkma parça gelecekmiş o takılacakmış ama onu taktırmayıp böyle kullansanda olur dediler...Ama bu şekilde olmuyor... Bu aracın bir türlü sorununu çözemedim arkadaşlar... Servise daha önce hiç aracımı götürmedim. Servise aracı götürüp, sadece arızayı tespit ettiklerinde ne kadar ücret alırlar ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa minnettar olurum...
Saygılar.
Saygılar.