Opel Corsa Trainees Limited Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vladimir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
120 genç Opel stajerinin hazırladığı Corsa Trainees avrupada limitli üretim adediyle satışa sunuluyor.
opel_corsa_trainees.jpg

Opel Kürsü Başkanının açıklamasına göre 1000 adet üretim koşuluyla kabul ettiği proje herkesi hayran bıraktı. Casablanca Beyazı araçta ön arka spoiler , yan marşbiyerler , bagaj spoileri ve krom egzoz ucu ile bitmiyor. Tüm renklerde Casablanca beyazı veya siyah tavan standart ayrıca siyah tavan ile birlikte siyah ızgara ,yan aynalar , karartılmış camlar , siyah tabanlı farlar ve siyah beyaz jantlar standart. İç mekanda siyah ve mavi seçenekleri sunulacak. Motor kaputunun altında ise 1.2 80hp , 1.4 90hp ve 1.3 90hp motorlar sunulacak. Mayıs 2008 de çıkıcak Corsa Trainees Limited Edition ın baz motor ile fiyatı €15.850.

Son düzenleme:
Çok güzel yapmışlar, ön ızgaradaki nikelajı siyah yapma fiktrini benden çalmışlar yalnız :)

Biraz daha güçlü motor koyabilirlerdi onun dısında görüntü gayet iyi

ya bu donanım seçeneği ne bekliodunuz 1000 adetlik üretimi var zaten fiyatı fazla yükseltmeden iyi iş çıkarmışlar bana kalırsa

Limited edition için daha güzel bir tasarım yapılabilirdi bence..
Bunu herkes aklına getirip yapar ayrıcalıksız olmuz biraz.

yakışmış

stajyerler tasarlamış arkadaşlar, fazla yüklenmeyin. Bence fazla güzel bile olmuş, sonuçta öğrenci sayılır bu arkadaşlar.

abartılacak kadar iyi değil. yani hayran kalmadım ama güzel.

Stajyer icin bence fazla iyi:D :D :D

Geri