22 Kas 2016 #1 D dupisk Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2016 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et arkadaşlar aracıma dirsek dayama taktırdım fakat bu seferde vites geçişleri sıkıntı oluyor vites kolu uzatılabiliniyormu nasıl uzatabilirim
arkadaşlar aracıma dirsek dayama taktırdım fakat bu seferde vites geçişleri sıkıntı oluyor vites kolu uzatılabiliniyormu nasıl uzatabilirim
29 Kas 2016 #2 Ghent Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Şub 2009 Mesajlar 2,385 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et dupisk' Alıntı: arkadaşlar aracıma dirsek dayama taktırdım fakat bu seferde vites geçişleri sıkıntı oluyor vites kolu uzatılabiliniyormu nasıl uzatabilirim Genişletmek için tıkla ... Short shift diye vites kolu kısaltma varsa uzatma da vardır herhalde sanayide birilerine danışın derim.
dupisk' Alıntı: arkadaşlar aracıma dirsek dayama taktırdım fakat bu seferde vites geçişleri sıkıntı oluyor vites kolu uzatılabiliniyormu nasıl uzatabilirim Genişletmek için tıkla ... Short shift diye vites kolu kısaltma varsa uzatma da vardır herhalde sanayide birilerine danışın derim.