Opel Corsa Yardım.

Zafer_1.4_16v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkeze selamlar..
Ben 160.000km de orjinal 1998 mode opel corsa swing 1.4 16v araç alıyorum çok fazla aaştırma vaktim olmadı tanıdık vesilesi ile temiz olduğunu biliyorum sadece arabanın bu araç hakkında fikirleriniz benim için önemli çünkü bu benim ilk arabam olacak.

o kasa corsa b ler gayet güzel dayanıklı arabalar bnde de GLS vardı bn memnundum ama Swinglerin biraz güçsüz kaldığı söyleniyor. :)

Temiz bir Corsa B kimseyi pişman etmez.

Ben 98 den bu yana Viva, Swing, GLS, GSİ ve son olarak 2005' ten bu yana ECO 1.5 DTI modelini kullandım hepside son derece sağlam ve dayanıklı araçlardı. Yalnız tesadüfmü kronik problemmi bilmem son ikisinde kalorifer radyatörü delinip içeriye su verdi? Bunun dışında özellikle son aracımda mazot ve periyodik bakımlar dışında hiçbir masraf yapmadım diyebilirim.
Geçen hafta istemeyerekte olsa 2000 model Corsa' mı 12.250,00 TL ye sattım. Bu paraya daha sağlam ve kaliteli bir araba bulmak inanın çok zor. umarım aramam. Ankara' da dereceye girecek kondüsyondaki Corsam maalesef bir aceminin elinde şu anda:cry:
Şunu samimi olarak söyleyim temiz bir Corsa B' yi hiçbir şekilde bir Corsa C' ye değişmem. Bence Corsanın efsane kasası Corsa B olacak.
06ya32310.jpg
06ya32310.th.jpg
[/URL]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/IMG]
06ya32310.th.jpg
06ya32310.jpg

Son düzenleme:
ahhh ahhhhhh okadar guzel arabakı o sınıfın tartısmasız en saglam arabasıydı.corsa o senelerde bulundugu segmentı canlandıran arabaydı hayırlısı olsun ılk okula gıderken bı arkasımın annesı bızı o arabayla okula gotururdu babamdada broadway vardı ozmanlar bana bı baska gelırdı corsa sımdı araba surmeyı yenı ogrensen alcagım tek araba o model corsa olur.

Geri