Opel Corsa yeni motor seçeneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu motorun ecosu 75hp idi...Şimdi 2010 dan sonra +5 hp ekleme yaptılar bazı motorlara..İnsignia dada var eco motor...Ancak corsadaki eco motor buysa normal dizeli kaç hplik olacak?Umarım tek dizel motoru olmaz :(

Keşke şu 1.7 cdti 130 hp motor gelebilse Türkiyeye de 1.4 100hp ile 1.6 150hp arasındaki boşluk kapanır.. da gelse fiyatı herhalde GSIye çok yakın olur üzerine hayvansal bi vergi oranı bindiği için..

Arkadaşlar Opel Corsa için yeni motor seçeneği Türkiyeye gelmiş.

1.3 CDTI ECOFLEX 95 HP Start Stop.

Start stop teknolojisi ile Corsa Şehiriçi 4.4 litre eurodizel şehirdışı 3.1 litre eurodizel karma'da 3.6 litre eurodizel tüketiyor. Henüz teknik veriler opel.com.tr'de yok ama ben Opel.De sitesinden inceledim. İncelemek isteyenler için Link:

http://www.opel.de/content/shop/cars/corsa/product/engine/content.jsp?popup=quickconf&engine=LSF

Corsa Düşünenlere duyrulur çok makul tüketimi var. Enjoy 111 36 bin TL Cosmosu 39 bin TL
kullanıcılar için gzl bir seçenek start stop olayını nedir???

bu araç ışıklarda yavaşlayınca duruyormu :D ?

taksiciler gibi ufak duraklamalarda motoru kapatıyo :D gaza basınca tekrar çalışıyo

bence ecoflex olayı farklı start stop olayı farklı. yani ecoflex yazımılı yükleyince o değerlere düşeceğini sanmıyorum. start-stop un verileridir o. mercedeste görmüştüm bu özelliği a serisinde sanırım.
ayrıca bu aracın cosmo paketine 39 vermek büyük fantazi olur..

bence bütün tüm marka ve modellerde fabrika verilerinin üzerine 1 lt. eklemek gerekir. en azından istanbulda yaşayanlar. genede çok başarılı bir tüketim değeri ;)

bence ecoflex olayı farklı start stop olayı farklı. yani ecoflex yazımılı yükleyince o değerlere düşeceğini sanmıyorum. start-stop un verileridir o. mercedeste görmüştüm bu özelliği a serisinde sanırım.
ayrıca bu aracın cosmo paketine 39 vermek büyük fantazi olur..

Start-stop artı bir d fazladan 6 vites zaten ekonomiyi sağlıyor...Araç küçük,motorun gücü kısıtlamalı...Ekonomik.Ama 1.4 160-180 hp li benzinli motor olsa bir de cosmo donanım :D dudak uçuklatır heralde

Start-stop artı bir d fazladan 6 vites zaten ekonomiyi sağlıyor...Araç küçük,motorun gücü kısıtlamalı...Ekonomik.Ama 1.4 160-180 hp li benzinli motor olsa bir de cosmo donanım :D dudak uçuklatır heralde

Corsa OPC var 192lik.:)

Corsa OPC var 192lik.:)

Mesela...:D....Ama opc ve gsı ile sınırlı olmasa bu motorlar daha iyi olur...Grçi şimdilerde bu sınıftaki markaların hepsi fırlama araçlar yapıyor..Corsa var 1.6 192hp ,nissan juke var 1.6 117hp,citroen ds3 var 1.6 156hp ve ibiza var 1.4 180 hp

Geri