opel corsa

promosyoncu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar.yaptığım araştırmalar sonucunda opel corsa almaya karar verdim ancak arabadan pek anlamayan bir insan olarak hangi model almam konusunda karar veremedim.
+iş yerim yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta ve o yolu gidip gelmek için kullanacağım aracı.araçta da genellikle tek başıma bulunacağım.bunun haricinde uzun yol yapmayı düşünmüyorum.
+arabayı alırken kredi kullanacağım ve kredi bitiminde arabayı satıp az da olsa düğün masrafları için kullanmayı düşünüyorum.bu açıdan piyasası olan bir araba olması lazım.
bu şartları düşündüğümüzde;
+düz vites kullanamıyorum ve otomatik vites düşünüyorum.
+bütçem 17.500-20.000 arası
+yıllık ortalama 2000-2500 km arası yol yapacağım.bu açıdan benzinli mi yoksa dizel mi almalıyım?
+bir de otomatik vites bana çok sorun çıkartır mı?

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.Allah hepimizin gönlüne göre bir araba versin.

selam arkadaşlar.yaptığım araştırmalar sonucunda opel corsa almaya karar verdim ancak arabadan pek anlamayan bir insan olarak hangi model almam konusunda karar veremedim.
+iş yerim yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta ve o yolu gidip gelmek için kullanacağım aracı.araçta da genellikle tek başıma bulunacağım.bunun haricinde uzun yol yapmayı düşünmüyorum.
+arabayı alırken kredi kullanacağım ve kredi bitiminde arabayı satıp az da olsa düğün masrafları için kullanmayı düşünüyorum.bu açıdan piyasası olan bir araba olması lazım.
bu şartları düşündüğümüzde;
+düz vites kullanamıyorum ve otomatik vites düşünüyorum.
+bütçem 17.500-20.000 arası
+yıllık ortalama 2000-2500 km arası yol yapacağım.bu açıdan benzinli mi yoksa dizel mi almalıyım?
+bir de otomatik vites bana çok sorun çıkartır mı?

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.Allah hepimizin gönlüne göre bir araba versin.

Yıllık 2bin ile 2bin beş yüz mü yazdınız yoksa yanlışlık mı oldu ? Eger böyleyse bence hiç araçla uğraşmayın. Bakımıdır-vergisidir-sigortasıdır-muayenesidir hiç ugraşılmaz. Bunuda şaka olsun diye söylemiyorum. Heleki şu durumda mecbur değilseniz kredi hayatta çekilmez. Araç fiyatları da tavan yapmış durumda. İllaki araç alacaksanız ve acil lazım değilse ekim-kasım aylarını bekleyin. Hem faizler biraz iner hemde araç fiyatları biraz iner.

yok bu paraya sıfır alınmaz zaten maksimum 20 milyar verebilirim.biliyorum şu an kredi ve araba fiyatları çok yüksek ama eylül 1de bizim okullar açılıyor biraz da mecbur kaldım ağustos sonuna kadar almam lazım arabayı.kilometre konusunda da ciddiyim hesapladım o civarda yaparım

yok bu paraya sıfır alınmaz zaten maksimum 20 milyar verebilirim.biliyorum şu an kredi ve araba fiyatları çok yüksek ama eylül 1de bizim okullar açılıyor biraz da mecbur kaldım ağustos sonuna kadar almam lazım arabayı.kilometre konusunda da ciddiyim hesapladım o civarda yaparım

Hocam almaya niyetliyseniz sakın dizel düşünmeyin. Benzinli işinizi görecektir.

hiç scooter almayı düşündünüz mü honda activalar falan 100 cc altı ve vergisiz diye hatırlıyorum ayda yakacğın benzn 25 tlyi geçmez tabi motosiklet ehliyeti var mı bu önemli:) 2000 2500 km için o kadar masrafa değmez ne kadar kullanmasanda yağın süresi geçtiğinden mutlaka her yıl yağ değişimi yapacaksın ee vergisi var muayenesi var 2000 2001 modelin açabileceği sorunlar var

yok scooterı hiç düşünmedim

merak etmeyin arkadaşlar arabanın açabileceği masraflar hakkında yeterince bilgi sahibi oldum ve onu göze alarak araç almaya karar verdim.sorduğum sorular gayet açık diye tahmin ediyorum onun dışında ekstra yorum yazmaya gerek yok bence.sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkürler

Ben de 1.4'ten ziyade 1.2 tavsiye ederim, madem uzun yol vs de yapmayacaksınız.

Konu açıldı vesile oldu, araba sahibi olmak afedersiniz metres tutmak gibidir derler. Kontak açmasanız yıllık 1.500-2.000 TL bakım, kasko, vergi gideri var :sopa:

Geri