Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atalay1988' Alıntı:
herkesime hitap edebilmek için kaliteyi çok düşürdüler sadece gt gts v6 gibi sportif araçlarda kaliteyi korudular onun dısında suan piyasadaki vectra c lerin %80 i 1600cc nerde o eski 2.0 kadran kıran vectralar gaza bastınmı koltukla bütünleşiyodun şimdikilerde hiçbi icraatyok Allahtan astra gtc falan çıkardılarda kraizmayı kurtardılar

aynen atalay.seninki sfi mı?

harbiden 1,8 veya 2,0 motor neden yok anlamadım, 1,6 çok çok kötü bir motor bide millet b kasa 2,0 aracını satıp almış c kasa 1,6 ları hiç kimse memnun deği bide 2,0 b kasadan daha çok yakıyor diyorlar. kesin doğrudur.

bence en az 1,8 koymalılar şöyle 130 - 140 HP'lik giriş için.

brkarsy' Alıntı:
bizim aracımız tigra.trafikte giderken yandaki araçların bizimle yarış yapmaya çalışmasını sevmiyorum.

''cali'' aynen

bazukaa' Alıntı:
birde corsaların biraz takımlarda sorunları var gibi serviste onların bu kronik hastalığı diyolar doğrumu? benim takımlarımda biraz ses var!

doğrudur bende çokduydum ama sadece seninkinin kasada c kasasımı o ön takım özellikle sanayinin ustalaralışmış corsa görür görmezöntakımmı abidiyo

torsion' Alıntı:
aynen atalay.seninki sfi mı?

evet sfi tam açılımı ne demekki ....... full incejtion(enjeksiyonun ingilizcesi anladın sen onu) s nee ki acaba s full enjeksiyon

ya vectra a ların 204 hp lik gt turbo varmıs ben ilk defa gördüm youtube da falan herhalde türkiyede yok aslında parçayı iyi bi fiyata bulsak 150 lik vectra gt leri 204 yaparız ahhh ne süper olur :)

atalay1988' Alıntı:
evet sfi tam açılımı ne demekki ....... full incejtion(enjeksiyonun ingilizcesi anladın sen onu) s nee ki acaba s full enjeksiyon

ya vectra a ların 204 hp lik gt turbo varmıs ben ilk defa gördüm youtube da falan herhalde türkiyede yok aslında parçayı iyi bi fiyata bulsak 150 lik vectra gt leri 204 yaparız ahhh ne süper olur :)

vectra tuning bölümüne vectra cdx biturbo diye başlık açmıştım orada A kasa vectra var modifiyeli ilgini çeker belki bir bak youtubeden seçmelerde koydum iyi videolar var. A serisinin reklamı var çok hoş tam nostalji...

dizellerin geç çalışma sorunu

aklıma geldi benim aracın ön camları elektrikli arkalar manuel. Şimdi ön camlar açıkken çıkıyorsun araçtan kapatıyorsun aracı camlar da tık yok kapanmıyor. İlk aldığımda bozuk sanmıştım ama öyleymiş. Dayım zamanında 1992 de 5,20 ile gelmişti almanyadan o araçta bile öyleydi kapatırdın kapıları camlar açıksa kapanırdı.
İşte camların kapanmamasına gıcığım hala alarm yapalım düzelir dediler istemedim orijinallikten yanayım çünkü..

mdellal' Alıntı:
+ 9753
Burası Almanya değilki kardeşim;Türkiye yolları malum işte baştan takın şunu dimi !!! :mad:
Amaaa : :confused:
Geçenlerde aldığım bi istihbarata göre normalde bu araçlar karter koruyucu kapağıyla geliyomuş ülkemize.Ama bi çok servis bunları söküp depoya atıyo ve sonra gelen müşterilere parayla satıyolarmışşş ... :eek:
Günahları boyunlarına artık :hıh:
Helal gazanç üzerine güzel bir hikaye.:help:

mocan' Alıntı:
karter muhafaza sacı takıldığı zaman araçta iç gürültüler artıyor arkadaşlar bilginiz olsun
2000 hb astra motor x16x sonradan taktırdım .Bende değişen olmadı selamlar.

Geri