Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben astra g için söylüyorum bizde 2001model beyaz renkte opel astra g sedan vardı araba da hiç sevmediklerim;
sürekli olarak 3-4 kere egr valfi arızası yapması (hiç olmadık yerlerde)
direksiyon üstündeki korna yerlerinin aşınması çoğu astra g de görmüştüm ama bizimkiler yepyeniydi
son olarakta farların buharlarlaşması sırf bu yüzden siyah taban angel far takmıştım (gören hasta oluyordu:D)
bunlar dışında harikaaa
hıı bi de 01 astra dan önce 92 model opel astra F hb vardı beyaz renkte o araba harikaydı ama 1 kere elektirk arızası vermişti bobinleri değişmişti başka da hiç bi şikayetim yok :D

1- tavan sarkması
2- bip bip bippp biipppppppp lambalar açık sesi
3- koltuk gıcırdaması
4- ve cart curt bozulan elektronik sistemi

--------------------------------------------------------------

1- güçlü seri motoru
2- sağlamlığı
3- yere sağlam basışı ve gidişi
4- dayanıklılığı...

Son düzenleme:
Koltuk gıcırtısı için çözüm önerisi olan varmı benide sinir ediyor eski yataklar gibi gıcır gıcır :D

Amortisör sorunu sert sert sert hep araç içindekilerler tartışma çıkıyor .

koltuk gıcırtısı
direksiyondaki korna yerinin aşınması
bide elektornikte arıza wermese :) :)

Beyler,çok ilginç...Bende koltuk gıcırtısı yok :D (Bayan ve erkek kilo farkından olabilir)
Yalnız ön camlar yarı açıkken tıkırtı geliyor.:mad:
Bir de stabilize yollarda direksiyon kutusundan gelen ses çok sinir bozucu

Son düzenleme:
YA ARKADAŞLAR BENDE opel gt var beni deli eden sadece sensörlerin arızası ve vakumları adamlar bu kadar sensöz ve vakkum ne diye koymuşlar ve bu kadar arıza yapmalarına ramen eliektroniği kadar kötü olan bi başka araç ne duydum ne vardır bence çünkü beni 50 fazla araba değiştim ama bu benim 2 opelim malesef severek aldım ama malesef hemeden satmak istiyorum alacak varsa piayasaının altına 1 milyara verecem 1995 gt ful

2000 model astra cd de sürekli buğu yapan farlar ve birtürlü tam olarak hakim olamadığım müzik sistemi

Geri