opel değil ama olsun ..... ;)

maaşallah kardeşim özellikle renk çok güzel kazasız sürüşler dilerim..

eyvallah Ergin abi çok sağol zaten bu renk ilk tercihimdi bu olmasaydı kesinlikle kırmızı olacaktı

abi bu arada sen astrayı sattın heralde otomobil kısmı boş duruyor alırken çok isteyerek almıştın halbuki

Son düzenleme:
kazasız belasız iyi sürüşler . ama malzeme kalitesi iyi olmadıgından uzun soluklu kullanılmıyor maalesef özellikle yeni renaultlar konsolun metalik boyası dökülüyor çogunda

bu arada kaça aldınız kaç model km filan ne?

makyajsız hb ler bildiğin gibi 115 hp ve tampon değişiminde rs tamponu ve panjuru problemsiz oturuyor :good:

ön tampon+arka tampon+panjur+coil olursa sonsuz saygı:)aracın gidişini çok iyi biliyorum abi.hele ki gaz pedalı altında demir çubuk mu ne war, onu eğdikten sonra çok fena gidiyor...

:D gerçekten yüksek Samet biliyorum ama sadece yay la iş bitmez dimi birde 18 jant ister şimdi yayın yanında :)
şşşşşşşşş:D
kazasız belasız iyi sürüşler . ama malzeme kalitesi iyi olmadıgından uzun soluklu kullanılmıyor maalesef özellikle yeni renaultlar konsolun metalik boyası dökülüyor çogunda
yeni renoya hiç 2-3 yıl bindinmi canım kardeşim?
eşşeklemesine kullananlarda duyduğun yorumları(yada okuduğun) buraya yazma.
2004 ten beridir 3 tane megane değiştirdik hepsi hala dimdik ayakta....

bu arada kaça aldınız kaç model km filan ne?

Gökhan dediğim gibi aracı aynı donanımda ve renkte İstanbul'da bulamadığım için Samsun'dan aldım 2003 model 67000 km de ve tamamen hatasız bir araç boya dahi yok 20750 ytl idi 19750 ytl ye aldım tabi anadoluda fiyatlar İstanbula göre daha uygun şuan aynı donanımdaki İstanbul arabalarına bakıyorum 20000 ytl ile 23000 ytl arası değişiyor km si boyası kazası gibi durumlara göre

ön tampon+arka tampon+panjur+coil olursa sonsuz saygı:)aracın gidişini çok iyi biliyorum abi.hele ki gaz pedalı altında demir çubuk mu ne war, onu eğdikten sonra çok fena gidiyor...

aynen rs malzemeleri şıp diye oturuyor 2003 hb lere bakalım eğer bir aksilik çıkmazsa bu aracıda benim karakız misali doldurmaya başlıyacaz. dediğin gibi gaz pedalının altında bir demir var ve bi yerden sonra malesef gaz pedalında yer olsa dair engelliyor :(

şşşşşşşşş:D

yeni renoya hiç 2-3 yıl bindinmi canım kardeşim?
eşşeklemesine kullananlarda duyduğun yorumları(yada okuduğun) buraya yazma.
2004 ten beridir 3 tane megane değiştirdik hepsi hala dimdik ayakta....

çaktırma Samet'çim şuan zaten arayış içerisindeyim ;) önemli olan yakışanı bulmak bu arada benim imza kısmındaki megane beni çok tahrik ediyor heralde ona benzer bişeyler yaratırız ama zamanla tabii bir ikinci plan daha var belki hiç bu araç üzerinde çalışmadan direk standart halde satabilirim sonrası ise Yavuz abiyle irtibat içerisindeyim organizeli bir çalışma ile sağlam bir makina almayı düşünmüyoda değilim ama şuan için kesin bir şey yok zaman gösterecek ne olacağını

Ayrıca diğer arkadaşa sen gereken cevabı vermişin ben hiç konuşmuyorum :D

maşallah

Geri