Opel degiller ama yakinda opel de olacak

Mehmet Gazihan dizel motorların tam anlamıyla büyücüsü derim. Önce ona uğramanda fayda var.

vw ==>OPEL en doğru seçim bu devirde böyle adam bulunmuyor... Hoş geldin karasularımıza...

vw ==>OPEL en doğru seçim bu devirde böyle adam bulunmuyor... Hoş geldin karasularımıza...

Tesekkur ederim karasularinizda olmak mutluluk verici.
Fakat yanlis anlasilan bir durum sozkonusu galiba.Ben vw den opel e gecmiyorum.Yani kullandigim vw araci zaten benim degil.Yukarda yazdigim gibi.Gayette severek kullaniyorum passati.Sonucta vw de Alman araci opel de.Aralarinda onemli bir fark olacagini sanmiyorum.Combo sececek olmamin sebebi:
-Ticari araclar icerisinde arkasinin suspansiyonlu olusundan dolayi konforlu olmasi.(Diger ticariler gibi makasli degil.)
-Fiyatina gore verdigi donanimlar ve yakit tuketimi.(30.600 ytl fiyat aldim.1.7 cdti sporpaket+metalik boya icin.Bu fiyatlarda baska ticari araclar combo kadar donanim vermiyorlar)
-Diger ticari araclara gore daha alcak olmasi bir otomobil surus pozisyonu vermesi.
-Sessiz calisan Turbo dizel motorlarindan dolayi combo secimi yapmak istiyorum.Bugune kadar bir cok opel modeli kullandim ama hic opel sahibi olmadik.Asil yorumlarim araci aldiktan sonra gerceklesecektir.Aracla binlerce km yol yaptiktan sonra gerceklesecektir.

Saygilar.

Geri