Opel Epc Fabrika Servis Cd

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NETTEN İNDİRDİGİMİZ TIS 2000 İNİ DE BU SEKİLDE CRACKLİYORUM HATTA BUNA HACKLİYORUM DESEM DAHA DOGRU OLUR

1- C:\Program Files\cosids\bin içindeki "cosids.mdb" dosyasını access'le "wdsdisoctv" şifresini kullanarak açıyorsun,
2- Access'in sorduğu tüm sorulara evet ya da tamam diyorsun
3- Access'de Araçlar seçeneğine gidip dosyayı kullandığın accessin güncel sürümüne dönüştürüyorsun, çünkü elimizdeki "cosids.mdb" dosyası access 97'ye ait,
4- Sonra "cosids_new.mdb" ismiyle geçici olarak kaydediyorsun ve "APPMComponent" başlığını açıyorsun (bu ne ya da nerede diyebilirsin "cosids.mdb " bir veritabanı dosyası ya access'de başlılar halinde açılıyor bu dosya "APPMComponent" başlığına gidiyoruz) ve en sağ taraftaki (en son kısımdaki) sütun içinde bulunan tüm değerleri siliyorsun. yani en sağdaki sütun içerisinde hiçbir değer kalmayacak. Donanımsal anahtar bölümü ile ilgili kısım burası "Hardware Key"
5- bu şekilde dosyamızı kaydedip kapatıyoruz ve eski cosids.mdb dosyasını (yani açıp üzerinde değişiklik yaptığımız dosyayı, yeni isimle kaydettiğimiz değil) "cosids.old " olarak ismini değiştiriyoruz ve yeni, daha önce kaydettiğimiz "cosids_new.mdb" isimli dosyayı da "cosids.mdb" olarak kaydediyoruz :)

"cosids.mdb-----------------> cosids.old" oluyor
"cosids_new.mdb---------> cosids.mdb" oluyor

arkadaşım ben de bu epc yi internetten indirdim fakat bi türlü açamadım
cd mi istiyodur nedir bilemedim
bi yardımcı olur musunuz?

weSTİ555 arkdaşım çok teşekkürler verdigin bilgiler ve gönderdiğin dosya çok içime yarado şimdi programı çalıştırabildim. Eger programı isteyen arkadaşlar var ise paylaşıma açabilirim.

.

evet rapidshare yada herhangi bir şekilde linklersen yararlanalım

ben bu programı internetten indirdim fakat kuramadım
setup dosyasına tıklayınca;

please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application

yazıyor bu nedir? bilmiyorum.
bi yardımcı olun lütfen

bu gün rapide update edicem en kısa sürede sizlere linki veririm.

rica ederim gule gule kullan
rapid e upload etmek yerine kendi indirdiğin yerden indirmeleri için adres ver istersen

bekliyoruz rapide atarsanasız çok sevinirim. bu program opelin tüm modelleri destekliyormu yada hangi modellerinde kullanabiliriz

tamam zaten torrentten daha öncede indirdik fakat kuramadık nasıl kurulacak onu bi söyleseniz memnun olurum

Geri