opel frontera

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arestay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arestay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar arkadaşlar. şu an 2004 corsa cdti kullanıyorum. ama balıçılık ve avcılık gibi hobilerim olduğu için arabamın altının yere çok yakın olması bagajının küçük olması gibi nedenlerle isteklerime cevap vermiyor..97-98 model opel frontera almayı planlıyorum...ama aklımda soru işaretleri var..şimdi kullandığım araba 6 yaşında sorunsuz bir araba.2 yıldır bende araba yağ değişimi gibi rutin şeylerde bakıma gidiyor sadece... acaba alacağım 13 yaşındaki araba bana sorun yaşatır mı? kronik bir arızası var mı frontera'nın...bilen ya da frontera kullanan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum.teşekkürler..

Frontera'yı kara avcılığı amacıyla dağlara taşlara vurursanız hata yaparsınız. Kara avcılığı amacıyla bir arazi aracı düşünüyorsanız alacağınız araç evin ikinci aracı konumunda yer almalıdır ve bu tür araçların en ucuzu, güçlüsü ve en ekonomikleri arasında Lada Niva'lar başta gelir. Tabi bu yorum kara avcılığında ve ağır arazi şartlarında yapılacak avlar için geçerlidir. Ama siz ben hafif arazi şartlarında avlanacağım, aracımı dağa taşa vurmayacağım diyorsanız Frontera bir alternatif olabilir ama Corsa'dan sonraki servis giderleri sizi biraz üzecektir. O nedenle ben olsam ucuz yollu bir arazi aracını tercih ederim.

Savaş abiye katılıyorum niva yada eger biraz bütçe varsa suziki vitara ama 2. araç olarak ;)

değerli düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. evet lada niva düşünülebilirim sanırım.. 5-6 bin lira gibi bir bütçeyle alınabilecek güzel bir araç.sanırım frontera alırsam ikinci el satışta da sorun yaşayabilirim ilerde model yükseltmek istediğimde. ama corsa da öyle bir sorunla karşılaşacağımı sanmam..niva da demirbaşa kayıtlı durur garajda..

Geri