-------------------------------------------------------------------Yok, durum onur meselesi değil. Astra sedan beğenilmeyebilir, Honda sedan karşısında daha az oy almış olabilir, ancak bu Opel'in Honda'dan kötü olduğu anlamına gelmez. Bu iki firmanın sadece 1'er modeli yok, genelde durum nasıl bakalım diye açtım anketi.
Peki astra vs cıvıc anketinin kimi üyeler tarafından -ben üzerime almadın yalnış anlaşılmasın- honda vs opel karşılaştırılması gibi algılanması üzerine bu anketin açıldığını yazmışsınız. Sonuçta herhangi model 2 aracın karşılaştırılmasında, motorlarından, üretici firmanın bayrağına, kasa yapısından, ana firmanın parça üreten alt firma tercihlerine kadar birçok kriteri değerlendirmede dikkate almıyor muyuz? alıyoruz, gayet normal alarak... E bunlarda o modelin marka karakteri değil mi?evet öyel... Dolayısıyla astra-cıvıc karşılaştırması aynı zamanda opel-honda karşılaştırmasıdır. 2 markanın aynı kulvarda kozlarını paylaşmadır.
Dolayısıyla bu anket gibi, önceki ankette opel-honda karşılaştırmasıdır.Ve orda EĞER 1 iyi 1 kötü varsa sonuca göre kötü opeldir. Ama bana göre değil kesinlikle...