opel için kesinlikle michelin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uzman8181
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Balon işi şans işidir genellemeye yapmaya gerek yok...Balon dediğin sağlam bir çukura bakar..

Balon işi şans işidir genellemeye yapmaya gerek yok...Balon dediğin sağlam bir çukura bakar..
40 yanak lassa impetusla binlerce cukur doldurdum,jantlarım yamuldu hem de ne yamulma ama lastiklerde ne balon oldu, ne yarılma bazı lastiklerin kenarları balon yapmasın diye özel biçimlendiriliyor impetus da bu kategorideydi üçgenimsi bir yanağı vardı balon sans ısı degıl bence lastıgın kalıtesı ıle alakalı

kafa yormayın alın LASSA binin lastiğin suyunu çıkarmadan tekrar değiştirin yani michelin alıp 80 bin yapacam paramın hakkını çıkaracam diye kasmayın :)

ben CONTINENTAL almıştım (tanesi 280 TL) çok güzel lastik (215/45/17 sport contact 3 serisi) ama lastik işte bu çivi almış üstünde yürüyünce yarıldı gitti. sonra 16" janta döndüm LASSA impetus revo 205/55/16 aldım YOL SESİ azaldı konfor arttı yol tutuşu aynı kaldı tanesi 165 TL. çok para vermeye gerek yok yani patlıyor deliniyor yamanıyor vs. lastik bu..

alın LASSA binin arkadaşlar.

PETLAS MİLLİ LASTİK MİLLİ KURULUŞ

40 KM yaptım daha pamuk gibi :D

michelin lastiğinden çok memnun olanlardanım yol tutuşu falan çok güzel geliyor...

Michelin bende 1 ay önce taktırdım gerçekten yol tutuşu güzel ileride ne olur bilmiyorum ama aracın içeri aldığı ses falan değişti inşallah dediğiniz gibi balon falan yapmaz

pegeout 207 de 55 bin km michelin energy sever lastikleri vardı fabrika çıkışı ne balon ne yol tutuşunda kötüleşme nede fren mesefesi uzadı şimdiki corsamdaada var çok memnunum

astra h larda en ıyı fabrıka cıkıs goodyear .. ama michelinde guzel bı marka .

Geri