opel im var ama ne alsam değiştirmek için?

para çok geldi galiba

walla dostlar tavsıyelere bır baktım hepten karamsar oldum cok celıskı var yahu..? zafıra ve sharan hastasıyım ama ıkısıde parcası ve servısı pahalı araclar ha deyıncede satılmıyo? zaten caddy falan hakıkaten perte cıkan cok..galıba reno scenıc alıcaz yada combo 1,7cdtı

meriva'yı gözardı etmeyin. Bence şehiriçi için en iyi opel seçeneği.

Bacardi' Alıntı:
meriva'yı gözardı etmeyin. Bence şehiriçi için en iyi opel seçeneği.

MERİVA GÜZEL BİR AİLE ARABASI FAKAT ŞUNU BELİRTEYİM VİRAJLARDA ARABA DEVRİLCEK GİBİ OLUYOR. YOK BENİM İÇİN SORUN DEĞİL BEN ALIRIM YAYLARI KESERİM DERSEN 4CM ALÇARTIRSAN SANIRIM SORUN KALMAYACAKTIR. EKONOMİK OLSUN DERSEN EĞER COMBO 1.7 CDTI ALABİLİRSİN. ÇOK DAHA İYİ BİR PERFORMAS ALIRSIN.

pzeronero' Alıntı:
vw caddy gibi bir secenegide düşün bence, kullananlar çok memnun.Hem iş hem aile aracı

caddy i kullanan biri olarak araç dört dörtlük fakat araka ( bagajda) yük olmayınca arabanın arkası çok kötü savruluyo. araca lafım yok.

opeli satıp başka bir marka alma da

eğer caddy alıpta normal araç gibi kullanırsan sorun yok; ama o arabaya binipte hakkını veririm diyosan seninkide perte çıkar :) caddy nin perte çıkmasının sebebi kötülüğünden değil, sınıfına göre fazla hız yapmasından;) biz 700 kilo yükle 190 gördük ;) o sınıfta lider caddy, ikinci el piyasasını da düşün bence. ben olsam combo almazdım(tabi para sorun değilse;) )

bence combo al en iyi yoltutuş ve basıklık onda

Opel e devam bence :good: :good: :good: :good:

benim imzaya bak bir...

bende station vectra b var... cok memnunum...
ama arka koltuklar tam 3 kisi icin degil,ortasi biraz bombeli. uzun yolda 300km üzeri ortada oturanin degismesi lazim :)

arka koltuklar yatinca 1000küsür litre hacim oluyor...

güzel alet

Geri