Opel in Kıymetini Bilmeyenlere :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya opel ne olursa olsun başkadır adı tadı farklıdır ;)

en iyi araba bindiğin arabadır bunu bilir bunu söylerim

opelin yerini hiç biri tutmaz bence arkadaşlar,bağımlılık yapan bir yanı var baglanıp kalıosunuz.

bende aracımdan çok memnunum.......hele babamın torosunu kullandıktan sonra.

+1 Aynen Acaba dıyorum baska bır aracım olsa bu kadar baglanabılırmıydım :)

bende sanmıyorum walla geçen peder tutturdu değiştirsekmi diye bi a4 felan dedi dedim opelin ruhu yeter ;)

en iyi araba bindiğin arabadır bunu bilir bunu söylerim

dün arabayı servise bırakmıştım, iş bitince ustalardan biri beni almaya geldi, yolda yanımızdan henüz plakasını bile takmamış, sağda solda çift egzozlu (s500 felan olmalı heralde) son model S serisi geçti. ikimizde uzun uzun baktık arkasından. usta durdu durdu, yinede bunun tadını vermez dedi. düşünüyorum acaba arabada benim bilmediğim ne var. ısrarlarımdan sonra söyledi aynen böyle, en iyi araba bindiğin arabadır dedi. hay Allahım...:D

c180 in en boşuna insignianın en fullüne binersin okadar :D

c180'nin en boşu demekle kastın ne? donanımları biliyor musun?

ama şöyle diyebilirdin. c180'nin en dolusu insignia üretim bandını satın alır ;)

şaka bir yana mercedes diğer markalar gibi 4 teker 1 direksiyon koyup baz donanım demiyor aracına. tabi fiyatıda ona göre. işene gelen alsın. kaliteden ve donanımdan asla taviz vermeyen bir üretici.

c180'nin en boşu demekle kastın ne? donanımları biliyor musun?

ama şöyle diyebilirdin. c180'nin en dolusu insignia üretim bandını satın alır ;)

şaka bir yana mercedes diğer markalar gibi 4 teker 1 direksiyon koyup baz donanım demiyor aracına. tabi fiyatıda ona göre. işene gelen alsın. kaliteden ve donanımdan asla taviz vermeyen bir üretici.

mercedes'e bu yüzden aşığım işte :)

99 model astra cd vardii şimdi yokk sattim pişmanimmmm

58 fe 192 satilmiştirr hükümsüzdürrrrrr ölüyorummmmm nerdesin astrammm

Geri