Merhaba arkadaslar adım Hasan Gök..Opel Insignia 1.6 CDTI 136 hp otomatik ile aranıza katılıyorum..Herkese iyi günler dilerim
Keep Calm and DSC Off [emoji6]
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşgeldiniz. izlenimlerinizi merakla bekliyoruz...
Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Ben de aynı aracı almak için aracımı satılığa çıkardım şuan. 1.6 CDTI Cosmo / Otomatik düşünüyorum... İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hasan profil bilgilerimizi düzenleyelim. [MENTION=72784]hsn_gok[/MENTION]
Tmmdır düzelttim
Hosbuldum teskr ederim..Yaklasık 300 km civarı yol yaptım s.ici tüketim degerleri 6.8 - 7 lt civarı..Aracta konfor ön planda.. Astra J kasa 1.3 dizel kullanmıstım 3 yıl kadar sadece partikul filtresi arızası wermişti devirli kullandıgım halde..Önemli bir arıza degil ama can sıkıntısı.. insallah Insignia da bu arızayı görmem iyileştirdiklerini söylüyor yetkililer.. Insignia 1.6 dizel otomatik motor-sanzıman iyi uyum saglamıs..Suan icin bunları söyleyebilirim
Teşekkürler. Ben de şuan Astra J 1.3 CDTI kullanıyorum. Ben de devirli kullanıyorum ve 3 yıldır uyarı bir tek dahi almadım. 3-4 ayda bir depoya Würth koyup 20 km kadar 2500+ devir ilerliyorum, bundan olabilir.
Yaptığım incelemelerde Insignia da arka koltuklar (darlık) harici bir kusur görmedim.
Darısı başıma artık