Opel insignia 2,0 cosmo

insignia almadan once skoda octawia 2,0 tdı vardı o baya az yakıyodu smdi insignia baya yakınca sasırdık :)

2 günde 100 km ve 100 TL yakıt!! zamanla elbette düşmesi lazım ama kmde 1 tl de çok çok fazla. bir sorun var bence. sonuçta 5000cc bir benzinli motor değil bu.

opise gdp sormamız lazım anladım kadarıyla benzinli olsa npcaktık cok merak ediyorum :)

1 tl yakıysa 160 beygirin hakkını vermişsiniz baya ama bu kadar yakmaması gerekiyor

Kmde 1 tl nasıl yaktınız çok merak ettim vallahi.Ben ortalama tüketimi şehir içi 6.5 lt/100km ye kadar düşürdüğüm oldu.Yoldaki tabelaları bilgi ekranında gösteren özellik Türkiyedeki insignialarda yok maalesef.DVD800 dvd deki müzik dosyalarını felan okur ama video felan oynatmaz.

Son düzenleme:
Kmde 1 tl nasıl yaktınız çok merak ettim vallahi.Ben ortalama tüketimi şehir içi 6.5 lt/100km ye kadar düşürdüğüm oldu.Yoldaki tabelaları bilgi ekranında gösteren özellik Türkiyedeki insignialarda yok maalesef.DVD800 dvd deki müzik dosyalarını felan okur ama video felan oynatmaz.
neden en güzel özellikler üretilen ülkeler dışındaki yerlerde opsiyon olarak snulmuyor?

KM de 1 tl yakması için 100 km boyunca gazı döşemeye yapıştırmak lazım ama yinede yakmaz :D Bizde 5000 cc benzinli vardı 550-600 yakıyodu..

Geri