Opel Insignia 2.0 Turbo

Siyah gerçekten çok çok çok yakışmış insignia'ya. Maşallah kazasız belasız inşallah. :)

Bu arada Sarıyer'de oturuyorsunuz galiba. Sanırım'da Acarlar tarafında :D

maşallah kazasız belasız

maşallahı var.. dün bitane gördüm teknik gri 1.6 turbo, kapı kollarıda metalik renkti hiç hoşuma gitmedi açıkçası.. sizdeki kapı kollarıda siyah yanlış görmediysem, güle güle kullanın...
bu arada biz 1.6 düzünü test etmiştik turbo olmayınını.. benim hoşuma gitmişti ama arkadaş araba hafif yola oturmuyo demişti (kendinde vectra b cdx var 2000 motor) özellikle yüksek süratte falan yol tutuşu nasıl aracın?

araçta flexride şasi sistemi var size 3 farklı sürüş modu imkanı veriyor
standart -şehir içi normal kullanım - amortisörler ve vites atış buna göre değişiyor
tour - şehir dışı kullanım
sport- amortisörler sertleşiyor - araç hızlandıkça yere iniyor - motor ve şanzıman spor moda geçiyor .
performans istediğim zaman sport moda alıyorum ve inanın tek bir kötü özellik söyleyemiyorum. 190-200 le abartısız virajları rahatlıkla alabiliyorsunuz. aracın benim en çok hoşuma giden özelliği ise yüksek torku, bunun sayesinde 1500 devirde şehir içinde vites atabiliyorum ve araba çok rahat çekiyor. bu yüzden aracın yakışıda çok düşüyor. araç diğer markalardaki yüksek motorlu araçlar gibi yakmıyor. 220 hp olup şehir içinde 10.2 litre / 100km nin altına düşen başka araç varsa bilemiycem tabi :)

Geri