Opel Insignia Reklam Filmi

Oha ! En sonunda insignia dedi yerde tüylerim diken diken olsu gerçekten harika

Allahım cidden harika olmuş ya bu almanca reklamlara bayılıyorum zaten :) almanların vurgu ve tonlamaları harika videoda süper olmuş yahu...

reklam güzel ama ben filmlerdeki takip sahneleri gibi bişey beklerdim çünkü insginia gerçekten spor bir araç gibi duruyo paylaşım için tşkler ;)

Güncel hort işte :D

Hort a devam yapalım,

Araç çok güzel , iç malzeme kalitesi çok iyi. Fakat yine Türkiye ye gelen araçlarda navigasyon yok veya benim baktığım arabada yoktu. Bize gelen araçlarda malzemeden çalıyorlar galiba :D

Hort a devam yapalım,

Araç çok güzel , iç malzeme kalitesi çok iyi. Fakat yine Türkiye ye gelen araçlarda navigasyon yok veya benim baktığım arabada yoktu. Bize gelen araçlarda malzemeden çalıyorlar galiba :D
ne alakası var edition ve ve sportta 4500 lira cosmoda 2500lirayı bastıran 7 inç ekranıda dvdyide navigasyonuda alıyor

ne alakası var edition ve ve sportta 4500 lira cosmoda 2500lirayı bastıran 7 inç ekranıda dvdyide navigasyonuda alıyor

Yüksel Kardeşim,

NE ALAKASI VAR ı açıklayayım ! Yazımı dikkatli okursan, diyorum ki ; ya benim baktığım arabada yok yada Türkiye ye getirilen araçlarda yok diyorum. Mizahi bir açıylada diyorum ki, Bize gelen araçlarda malzemeden çalıyorlar galiba

Yazdığın yazıdan anladığımız kadarıyla 2.500 - 4.500 TL gibi ekstra bir ücret ödiyerek DVD-navigasyonlu alınabiliyormuş.

Bu ekstrayı avrupada bu aracı satın alanlarda ödüyor mu ? yoksa onların aldığı araçlarda DVD-navigasyon standart mı ?

Sevgi ve Saygılarımla,

Almanyada standart olarak Navi var, biraz üçkağıt mevcut , adamların donanım seviyeleriyle bizim donanım seviyemiz arasında farklılık mevcut , ama bu bütün markalarda var, işte yeni golf' örneği ortada eskinin midline seviyesini şimdi kalkmış comfortline diye millete kazıklıyorlar. Birşey denirse donanım seviyeleri yeniden yapılandırıldı diye haklı çıkarlar hemen, ama müşteriyi kandırmak başka birşey değil.Daha çok paraya daha az hizmet alıyoruz.

Geri