Opel ınsıgnıa'ya fabrika çıkışlı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2004 astra G aracımda 3-4 senedir atiker marka LPG kullanıyorum. ve şimdiye kadar zerre kadar sorun yaşamadım. ustaya sadece filtre değiştirmek ve ayarını yenilettirmek için gidiyorum.

Ya arkadaş konu LPg konusu da harbiden opelden nefret ettim ya bu kadar olur. Geçen burada paylaşılan haberi hepiniz okudunuz yaw... arkadaş adamlar malına sahip çıkmıyor araç sahiplerinin sahip çıktığı kadar siz ne anlatıyorsunuz sorması ayıp?

Adamların malına sahip çıkıp çıkmamasıyla LPG uyum/uyumsuzluğu nasıl bağladın abi acaba?
Senin aracında LPG sorun çıkardı diye Opel LPG ile uyumsuz demek nasıl bir genellemedir? Mantığım almıyor gerçekten.

Yok bi de Opel'de 50 çeşit motor var yıllardan beri üretilen. Bu kadar motora nasıl genelledin acaba? Hadi desen ki şu şu motorlar uyumsuz diye o da kabul!

Opel için yada LPG için burada üye olan arkadaşlarımın kalbini kırmam. Konu benim için kapandı.

Güzel formlar dilerim.

euro 5 motorlar lpg sistemlerinin geliştirilmesini gerektiriyor.ama daha önceki opel motorlarında lpg uyum sorunu yok

tebrikler beyler opeli büyük bi tehlikeden kurtardınız :D yoksa mazallah nadir abi kesin opeli batırırdı dimi?

80.000 kilometredir Landi Renzo sıralı sistem kullanıyorum,hiçbir sorun yaşamadım.

vay be adamlar hakkaten autogas diye seçenek koymuşlar... hepsinden de pahalı neredeyse 2.0 cdti ye kafa tutuyor :D

ben sadece 1.6 180hp liklerde sıkıntı oluyor diye biliyorum diğer motorlarda sorunsuz kullanılıyor

Lpg sıkıntısı çekenler normalde hatalı montajdan dolayı sıkıntı çeker.Araca lpg sistemi uygulayan kişi bilinçsiz şekilde elektrik tesisatına lpg uygulursa monifoldu ayarsız şekilsiz delerse enjektör hortumlarını eşit kesmez ise bunun gibi hassas noktaları baştan savma yaparsa araçta ne kalibrasyon düzen tutar nede aracın çalışması ve yaktığı yakıt miktarı düzgün olur.Bu nedenle düzgün takılmış lpg bence malzeme arızası vermedikten sonra kolay kolay sorun çıkarmaz.Benim arçata milattan kalma milano sıralı sistem var takan adam gözlemlediğim kadarıyla düzgün yapmış herşeyini, şu ana kadar 2010 dan beri 60 bin km yol yaptım bi kez filitre değiştirdim sadece ne kalibre ettirdim ne sağını solunu kurcalatttım ...Yeni tip motorlara gelince bence lpg kitini uygulayan fabrika lpg nin yanma sıcaklığına dayanıklı olmayan o malzemelerin yerine daha dayanıklı malzemeler kullanıp piyasaya sürmüş olabilirler...

Geri