- Konuyu Başlatan
yorumlar için teşekkürler savaş abi.aslında 6700 tl ye görmüş olduğum 90 model satılık kadettin fiyatının yüksek olduğunu ve sizlerin yorumlarından sonra kadetten yüz çevirmişken,bugün gördüğüm bir ilan dikkatimi çeldi.Sevgili kardeşim seni çok iyi anlıyorum, çünkü ben de arabalara biraz duygusal yaklaşırım. Araba benim için sadece bir araç değildir. Ben neredeyse baştan yarattığım Kadett'i 8 ayda ancak satabildim. İstediğim fiyatı vermezlerse satmam diye inat ettim 8 ayda sattım, ama aslında zarar ettim, zira o zamanlarda banka faizleri neredeyse % 100 dü. En çabuk fazla sevmediğim Murat 124 ümü sattım, ne kadar zamanda dersen sadece 10 dakikada hem de % 70 civarında bir karla. O nedenle işe yeni başlayan, yeterli birikimi olmayanlara tavsiyem yerli arabadan yanadır. Kolayca satılır, az çok bir sermaye olur, parçası ucuzdur, vurulsa kırılsa kafaya fazla takılmaz. Ayrıca Gebze gibi bir yerde Kadett parçasını kolayca bulamazsın. İstersen sahibinden.com'daki yedek parça kısmından Kadett parçalarına istenen fiyatlara bir göz at ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
87 model tüplü,station wagon bir kadett bursadan.4650 tl demiş arkadaş.
acil yorum ve yardım lütfen...
fiyat uygun geldi..anlaşılan 4500 e vermek niyetinde belki az daha altına olur bu iş???