opel kadett yorumu

maceratorr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selamlar öncelikle.ismim rıfat,gebzede oturuyorum.34 yaşında çekirdek ailesiyle birlikte piknik,gezi,tatil,balık tutmak ve kamp yapmayı çok seven biri olarak bagajı küçük arabalara bakamadığımdan dolayı yaptığım araştırmalar sonunda sedan kadete yöneldim.
bütçem kısıtlı (hiç yok,kredi çekeceğim) bundan dolayı astra yerine kadett beni oldukca cezbetti.
1,4 karbüratörlü,143000 km de tüplü,temiz bir kadet buldum,6700 tl diyor sahibi.
ne dersiniz dostlar,deneyimi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
yakıt,parça,satılabilirlik,sağlamlık vs.
şimdiden teşekkürler.
bir de çeşit çeşit motorlu olanlar var,sizce en mantıklısı hangisi?

selamlar öncelikle.ismim rıfat,gebzede oturuyorum.34 yaşında çekirdek ailesiyle birlikte piknik,gezi,tatil,balık tutmak ve kamp yapmayı çok seven biri olarak bagajı küçük arabalara bakamadığımdan dolayı yaptığım araştırmalar sonunda sedan kadete yöneldim.
bütçem kısıtlı (hiç yok,kredi çekeceğim) bundan dolayı astra yerine kadett beni oldukca cezbetti.
1,4 karbüratörlü,143000 km de tüplü,temiz bir kadet buldum,6700 tl diyor sahibi.
ne dersiniz dostlar,deneyimi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
yakıt,parça,satılabilirlik,sağlamlık vs.
şimdiden teşekkürler.
bir de çeşit çeşit motorlu olanlar var,sizce en mantıklısı hangisi?

Aramıza hoşgeldiniz. Bu kısım sadece üye tanıtımlarına ayrılmıştır, sorularınıza cevap alabilmeniz için ilgili kısma konu açmanız gerekir.

tam olarak nereye açmalıyım acaba?

Opel sohbetleri veya laf lafı açıyor kısmına olabilir.

Geri