opel kimlerin ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polatts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: opel kimlerin ?

mustimx link' Alıntı:
Pekala Opeldeki son durum nedir ? opel kimde su an alman arabası diye bindiğimiz artık kanada&rus malımı yani ??
aracın sahibi önemli değil üretildiği yer önemlidir.GM deyken amerikan malıydı o mantıkla.Araçlar almanyada üretildiği için Alman malı.

sallierim link' Alıntı:
aracın sahibi önemli değil üretildiği yer önemlidir.GM deyken amerikan malıydı o mantıkla.Araçlar almanyada üretildiği için Alman malı.

opel alman degıl artık .aracıma taktıkları yedek parçalar macaristan malı yanı macarıstanda uretılmıs. fabrıkasınıda almanyadan tasıyacak 2- 3 seneye uretımın daha ucuz oldugu bır ulkeye  öyle okumuştum .

mustimx link' Alıntı:
Pekala Opeldeki son durum nedir ? opel kimde su an alman arabası diye bindiğimiz artık kanada&rus malımı yani ??

Opel, General Motors'un ama Alman markası

Mete34 link' Alıntı:
opel alman degıl artık .aracıma taktıkları yedek parçalar macaristan malı yanı macarıstanda uretılmıs. fabrıkasınıda almanyadan tasıyacak 2- 3 seneye uretımın daha ucuz oldugu bır ulkeye  öyle okumuştum .

Bochum'da ki fabrika kapatılacak sadece ana merkez kapatılmayacak

Opel'in fabrikaları:

http://forum.donanimhaber.com/m_66565860/tm.htm

üretilen parçalara göre araç şu ülkenin malı denemez misal vw jettayı meksikada üretiyor motor şanzıman çek cumhuriyetinde gibi ozaman vw alman değil demek gerekir :)

sallierim link' Alıntı:

Katılıyorum gm opelı parasal anlamda fınanse edıyor sadece teknolojı altyapı alman onemlı olan bu, sımdı volvoyu ve jaguarı cınlıler aldı dıye cın malı mı oldu hayır altyapı ve teknolojılerı hala aynı ısvec ve uk cın sadece hısse aldı.

kemalersan link' Alıntı:
merhaba

sevdigim bi teknoloji sitesinde opel in psa grubuna satıldıgından bahsediliyor.
linki paylasiyorum.

bilginiz var mi bu konuda ??

www.teknoseyir.com/82926/peugeot-opel-is-birligi-karari-opeli-bitirecek-mi/

Firmalar arası satış vs yok izlediğiniz haber eski biraz ben de izlemiştim; GM zor günler geçiriyordu ama bu durum günden güne düzeldi hatta çok yakın bir süreç içerisinde Opel yepyeni motorlar, yepyeni şanzımanlar ve yepyeni birçok model tanıtacak ve bu projeleri düzelen durumlarıyla yaptıkları çok büyük yatırımların sonucunda gelştirdiler.  greatt

Durmak yok Opele devam o zaman  :) :)

Geri