Opel Kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sıfr araba kokusu her arabada vardır ama BMW de bu koku cok daha yogun ve kalıcı.

kokulu paspas alın her yıkatıgınızda koku artıyor
tatli bir kokusu var

sıfr araba kokusu her arabada vardır ama BMW de bu koku cok daha yogun ve kalıcı.

:D E ciddi söylememiştim zaten, tabii ki biliyorum her arabada olduğunu. Bu konunun çok olması aslında pek iyi birşey değil (kötü de değil gerçi), bu koku vinil kokusudur, ne kadar çok plastik varsa o kadar çok kokar.

keşke o sıfır araba kokusu hiç çıkmasa da arabanın yıllandığını anlamasak :D galerilerde sıfır kokuları hissede hissede de almak istiyo insan yeni araç :D

burak ben sana katılamayacağım sıfır arabanın kokusunu hiç sevmiyorum şimdi 2007 megane biniyorum indiğimde o plastiğin kokusunu üzerimde hissediyorum hiç hoş değil :(

Ya arabayı ilk aldığımda harika bir koku vardı yaklaşık bir ay kadar devam etti sonra koku giderek azaldı.Şimdi her yerde o kokuyu arıyorum.Tarifide biraz zor.Herhangi bir meyve kokusuna benzemiyordu.Bulursam sizinle de paylaşacağım.

arkadaşlar bi çok markalar araçlar üretim aşamasında iken plastiki malzemeleri örneğin en basidi torpidolarda kullanılan plastik parfümlü olarak imal edilir bu kokular zamanla geçer meganda ise parfümlü diil direk plastik kokusu var :) bmw nin ise bambaşka mercedesinki ayrı vsvsvs ama yıllar sonra o kokular gidiyor siz dışardan zevkinize keyfinize göre alıp koltuğun altına bırakın aylarca orda güzel koku verir

Benim arabanın iki tane parfümü var biri erkek parfümü olan hugo boss diğeride bayan parfumu gucci rush kırmızı yıkattıktan sonra hangisi denk gelırse onu sıkıyorum su an arabanın ıcıne bınınce hos bı koku var

Geri