Kendisine dün akşam PM atmıştım, tanıtım yapmazsa konusu zaten silinecek .
abi silinecekse bu kadar insan bilgisini paylaşıyor haksızlık olmaz mı?
ki paylaşanlar arasında sende varsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisine dün akşam PM atmıştım, tanıtım yapmazsa konusu zaten silinecek .
Telefon numarası değişmiş, kendisine ulaştığımda yardımlarını isteyeceğim.Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler.
Çift farlı çerçeveleri buldum.Şuanda kalıp ve yenileri yapılıyor. İsteyen olursa bilginize bende mevcut olacak. Savaş Bey , Yalçın bey'e durumu faceden mesaj attım ama hiçbir şekilde dönüş yapmadı bilginize ...
Kadir arkadaşımıza tanıtım yapmayı unuttuğunu belirten bir PM atmıştım . Yardım talebinde bulunan yeni bir üyemize yardımcı olmayalım mı? Buradaki silme işi bir espiri idi o nedenle de () bu sembolü kullanmıştım, gözünden kaçmış galiba.abi silinecekse bu kadar insan bilgisini paylaşıyor haksızlık olmaz mı?
ki paylaşanlar arasında sende varsın
Kadir arkadaşımıza tanıtım yapmayı unuttuğunu belirten bir PM atmıştım . Yardım talebinde bulunan yeni bir üyemize yardımcı olmayalım mı? Buradaki silme işi bir espiri idi o nedenle de () bu sembolü kullanmıştım, gözünden kaçmış galiba.
Rica ederiz Mehmet bey,işinizin görülmesine sevindim.Berkay bey sizede teşekkür ederim .. Ünal Bey hoşbulduk . Çok sağolun ..