arkdaşlar. sıfır opel alıyorum ancak bayi nagisayon paketini almazsan satmam diyor. böyle birşey olabilirmi. 11 bin lira fark istiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkdaşlar. sıfır opel alıyorum ancak bayi nagisayon paketini almazsan satmam diyor. böyle birşey olabilirmi. 11 bin lira fark istiyor
Öyle bişeymi var ? Aldanmayın niyetiniz ciddiyse OPEL ERDEMİR - İSTANBUL yardımcı olsun sordularım araç varmı diye.arkdaşlar. sıfır opel alıyorum ancak bayi nagisayon paketini almazsan satmam diyor. böyle birşey olabilirmi. 11 bin lira fark istiyor
araç editon plus. normalde navigasyon geri dönüş yok orjinalinde yok. ama bayi böyle opsiyonlu geliyor diyor. ilk defa böyle birşey gördüm. ne yapayım sizceNavigasyon paketi derken ? hangi aracı alıyorsunuz ? Üzerine sonradan mı takılacak yoksa orjinal olarak mı navigasyon paketli geliyor. Biraz daha detay verebilirmisiniz...
araç editon plus. normalde navigasyon geri dönüş yok orjinalinde yok. ama bayi böyle opsiyonlu geliyor diyor. ilk defa böyle birşey gördüm. ne yapayım sizce
taktırmayayımım değilmi itiraz edip. baktım en pahalısı n11 de 5000 lira . takacakları navtexmi navexmi öyle birşey.Bayi piyasada ki 2-3 bin (3-5 bin) arasında ki navigasyonu garanti ayağına yüksek fiyata takmak istiyor. Tamamıyle açıkgözlülük başka bişey değil...
araç editon plus. normalde navigasyon geri dönüş yok orjinalinde yok. ama bayi böyle opsiyonlu geliyor diyor. ilk defa böyle birşey gördüm. ne yapayım sizce