Opel memnuniyet ölçme

Opel'de hangi yönler sizi rahatsız ediyor?

• Kullanılan toplam oy
    316
Opel servis veya bayiler
Yürüyen aksam ve elektironik yönlerin arıza çıkarması
Ergonomi - küçük eşya bölmelerinin yetersizliği

yürüyen aksam şikayeti opele hiç yakışmamış ozaman.ancak aracın kaç model olduğunu bilmiyorum yeni model bi araç ise yürüyen aksam ve elektronik arızalar çok tehlikeli gelecek için

bayi bayi bayi servis servis servis.... baska bi sikinti yok
bunlarda bi olsa ohhhh

neden bütün bayiler böyle ki? opelcilerde aynı şeyi diyo hele hele citroenciler balyas bayinden bıkmışlar artık rezil rüsva olmuşlar siz halinize şükredin bence.gene ford da aynı şekilde.türkiyedeki bayilerde genel bi kronik rahatszılık var sanırım. bence bunlar tesadüf olamaz bi nedeni olmalı birileri bu şekilde yapılmasını emretmiş herhalde.türkiyede bayilik yapmak için müşterilerin şikayetlerinden en az masrafla kurtulmaya bakın, onları oyalamaya bakın gibi şeyler öğretilmiş herhalde.yoksa her markada aynı sorunların olması denk gelemez imkansız bu

İlk aklıma gelen mesela:Neden gösterge paneline kapılardan hangisinin açık olduğunu gösteren bi uyarı koymamışlar ??? Sadece şoför kapısı açık kaldığında tavan ışığı yanıyo ve kontak takılıysa sesli uyarı veriyo o kadar.Eski model Accent larda bile var ...

Cd çalar araç biraz hızlıyken küçükçe bi kasise yada çukura girse hemen parça atlatma yapıyo,antişok u biraz daha güçlü yapabilirlerdi ...

İki koltuk arasına normal çaplı bi kolçak mont etmiş olsalardı gidip de uyduruktan şeylerle uğraşmak zorunda kalmazdık !!!

corsalar da torpido aydınlatması yok (bence büyük eksik)
gösterge panelinde kapı açık göstergesi olsa iyi olurdu

YAKIT YAKIT YAKIT BENİM DERDİM YA DELİ OLUCAM
UFACIK TİGRA 1.160 KG + İÇİNDE Kİ BENZİN ! + BEN :D
BENZİNİ İÇİYO WALLA KİM NE DERSE DESİN
20 GÜNDE ALDIĞIM BENZİN 500 MİLYON YAAAAAA
GERÇİ HOŞ İLK 5.000 KM DE YAKIT AYARSIZ OLUR DİYOLAR AMA BİLMEM
DAHA 4.000 KM DE ARABAM :cool: GÖRCEZ

Geri