Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tarihbilimi nin yorumlarına son derece katılıyorum. Ben de dizel var, sadece kalkışta biraz ağır ama onun dışında 1.6 benzinli jettadan bile seri bir araç. Çok yüksek beklentileriniz yoksa dizel asta gayet iyi..
aracımdan genel olarak cok memnunum ama arabayı alalı henüz 2 ay olmasına ragmen arkadan tıngır tıngır sesler geliyor. eskimis karyola gıcırtısı gibi bir ses. tem gibi düzgün yollarda pek gelmiyor ama biraz olsun bozuk bir yola giriyim cok fazla ses geliyor. yakında servise ugramayı düsünüyorum. onun dısında 100 120 km hızı gecince camlardan gelen rüzgar sesi biraz fazla bu kalitede bir araba icin.
o rüzgar sesi panzotla kapı arasındaki naylon rüzgarlıktan geliyo muhtemelen o parça deforme oldu yada hopörlör taktırırken felan yırtılar yada onun gibi bir işlemden geçtiğinde olmuş olabilir bence onu kontrol et..!