opel mi leon mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramo44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seat Leon 1.4 TSI...:good: Heleki DSG lisi çok eğlenceli. TSI Motor arkada bırakmaz...:good:

Leon'un yüzü eskidi artık.
Astra J, bence güncel Leon'a göre çok daha dinamik duruyor...

Arkadaşlar..Burda seat leonda kullanılan wv motoru ama onun kadar güçlü değpil bilgini olsun..Bu araçtaki TSI motor 5000d/d’de 125hp güç, 1500d/d’de 200Nm tork üretiyor...Ayrıca astra alacak kadar paranız var da gidp leon alıyorsanız ben hiç1şey demem :D ayrıca ortalama en az 7 litre yakar söyleyeyim..Çünkü test sürüşleri yapan elemankların yazılarını okumuştum genelde böyleydi..Ayrıca DSG şanzıman dizel 1.6 105 hp li motorda sunuluyor...

Son düzenleme:
Arkadaşlar..Burda seat leonda kullanılan wv motoru ama onun kadar güçlü değpil bilgini olsun..Bu araçtaki TSI motor 5000d/d’de 125hp güç, 1500d/d’de 200Nm tork üretiyor...Ayrıca astra alacak kadar paranız var da gidp leon alıyorsanız ben hiç1şey demem :D ayrıca ortalama en az 7 litre yakar söyleyeyim..Çünkü test sürüşleri yapan elemankların yazılarını okumuştum genelde böyleydi..Ayrıca DSG şanzıman dizel 1.6 105 hp li motorda sunuluyor...

golflerdeki falan da 122ps ve aynı tork egrisine falan sahip. 7 litre olayı doğrudur ama astra da 5litre yakmaz yani. dsg yi önermem. ama 1.4 tsi iyidir. gücü falan da aynıdır. aynı derken 140-160-170ps le aynı demiyorum elbette.

DSG Manuelden bile az yakıyor. Bi kere VW motoru 7 yakmaz en fazla 6.5 yakar. DSG Saniyenin 10 da 1 inde vites değiştirdiği için performan kaybı olmuyor o yüzden manuelden daha hızlı ve daha ekonomik. Atmosferik motorla Turbo motoru fazla kıyaslamayın...:good:

Ben bir sene önce leon kalmaya karar vermiştim fakat leon 1 sene sonra dökülür heryerinden ses gelir dediler ve caydım opel aldım son derece mutluyum:Dama bu dökülme işi ne derecede doğrudur bilemem araştırmanda yarar var ;)

Geri