Opel motoru Macaristan'da üretecek !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu saaten sonra opel alırmıyım... alman teknolojiisi macaristanda aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum ordaki elemanlar almanya kalitesiinde mi neyse konu tartışmayla bitmez

bu saaten sonra opel alırmıyım... alman teknolojiisi macaristanda aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum ordaki elemanlar almanya kalitesiinde mi neyse konu tartışmayla bitmez

Bu saate kadar Opel'i %100 Alman diye alıyordu isen zaten sen yıllardır kazıklanıyormuşsun. Bırak Opel'i piyasada hiçbir marka %100 bir ülkenin malı olamaz. Kaldı ki Opel, sahibi Amerikan (GM), üretimi de aşağıdaki ülkere dağılan bir firma. Son olarak şunu da eklemek istiyorum. Şaka gibi gelebilir ama Türkiye'den İspanya'ya Opel parçası üretip ihraç eden Fransız bir firma var: Vaeo. Son olarak, diyelim ki Opel üretiminin tamamını Almanya'da yapıyor, bu durumda bile emin ol o fabrikada en az 1000 Türk bulunacaktır.

Kaynak: Wiki

47453661.jpg

heheheh hehehe hehehehehehe hehehehee...

Opel ile ilgili açılan her konuya nedense opel hakkındaki olumsuzluk mesajları yada olumsuz olabileceği düşünülen mesajlar yazılıyor :D

hemde opelim.net te:D:D:D

Bence fark yoktur sonuc olarak adamlar gelip fabrikayi kuruyor kaliplar boya atolyesi vs hersey standart, parca bu sende cnc de bunu uret demiyorlar zaten tezgahlar presler hersey almanyadakinin aynisi arkadaslar o yuzden bana oradaysa kotudur buradaysa superdir manali gelmiyor yok ole birsey sehir efsanesi o dediginiz. Macaristanda uretilcekse opel geliyor kuruyor gidiyor olay budur sen sadece isci calistiyorsun bastaki adamda muhtemelen alman olur

heheheh hehehe hehehehehehe hehehehee...

Opel ile ilgili açılan her konuya nedense opel hakkındaki olumsuzluk mesajları yada olumsuz olabileceği düşünülen mesajlar yazılıyor :D

hemde opelim.net te:D:D:D

Ben konuyu iyi oluyor anlamında açmıştım :) hani dahada yaklaşıyorlar :) bize gelmesi daha ekonomik olabilir daha ucuza binebiliriz belki :D

dermişim...:cool:

Opel Türkiye'de babam çalıştı(9 sene kadar) ve %99 hata çıkınca bile başarısız görüyorduk kendimizi diyordu hep tam kapasite üretim ve kalite ile çalışırdık diyor :)

Macaristan'da ne olur bilemiyorum :D

Ne varsa eskide var.. ;)

Opel Türkiye'de Astra G ve Vectra B kasaları az rutüşlayıp yeni modellerini sürse piyasaya acayip tutar bence :) öyle bile başlayabilir :) Hiçte zarar etmez.

Geri