Opel ne mi yapsın?
Opel şunu yapsın 32000 YTL para veren adam 100-150 ytl yi de verir
1. Opel karter koruyucu taksın 32000 ytl terine 32100-32150 ytl desin
2. Opel 32000 ytl lik araç satıyor 100 ytl lık karter koruyucuda benden olsun desin
Ama bişey yapsın aynı durum bendede var 30.000 ytl ver araba al binbir zorlukla yok kredi yok banka yok noter yok şu yok bu arabayı birsuru para harcıyosun ugrasıyosun arabayı almaya gıdıyosun arabayı teslım ederken dıyokı arabada karter koruyucu yok 100 lıra ver takıyım diyo

ben o kadar kosturmusum cebımde 5 lıra kalmısmı bakalım ha evet benım cebımde para kalmaması opelın sorunu degıl ama sen eger bunu bana son dakka golu dıye atmazsan ben 100 lırasında değilim ok kardeş der taktırırım.
ha eger sen muşteri memnuniyeti diyosan zaten müşterini yönlendirirsin o hataya düşmeden önce uyarırsın onun yerine düşünür ona alternatif sunarsın ama bunları zamanında yaparsın arabayı teslım edip anahtarı Müsterinin eline verdikten sonra değil.
Opelin yollara asvalt dökmesine gerek yok sayın arkadaşım 1 azcık empati yapsın 1 azcık insaflı olsun 1 azcık müşterisini düşünsün yeter.
Ama bizim ticaret mantığımız tamammen vur geç taktiğine dayalı
olduğı için sorun yok onlar adına Adam bu devamlı opel kullanıcısı olsun demıyo ben satıyım da sonu ne olursa olsun diyo 2 senede güya garanti veriyo oh gelsin paralar gelsin paralar ne güzel iş

2008 model alınan sıfır arabada tıkırtı oluru ya 97 model arabam vardı bılıyosunuz aynı tıkırtılar onda da vardı 2008 model arabada da var ee ne anladım ben bu işten valla pişman oldum ben istediğimiz kadar aman opel söyle opel böyle diyelim dogruya dogru eğriye de eğri demek lazım diye düşünüyorum haksızmıyım ??