Opel Odak Tarık beyle 15000 km bakım deneyimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aeozbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel Odak Tarık beyle 15000 km bakım deneyimim

Ben sattığım 1,4 turbonun 13 binde iken bakımını 275 TLye yaptırmıştım Aralık son haftasında. Servis SİGMATURK, Denizli.

275 tl makul fiyat bakım zamanı en yakın bayileri arayıp  fiyat alıp pazarlık yapmak lazım anlaşılan.

Ben de aracımın yıllık bakımını forumdan gelen tavsiyeler üzerine Odak'ta Tarık bey'e yaptırdım. İlgisine teşekkür ederim. Araçla ilgili bir takım sıkıntılar çözüldü, bir kısmı ise aynen devam ediyor. Ancak zaten kendisi de sorun çıkarsa tekrar buyrun dedi. Ben memnun kaldım. Tek sorun kendisinin yoğun biri olması. Aracın hazır olup olmadığı bilgisini alabillmek için bile 5 kere aramak durumunda kaldım servisi. O kadar da olsun artık :) Fiyat konusunda da forum üyelerine yardımcı oluyor kendisi.

ben şimdi 15000 km yi 2 sene geçince yapmış olursam ne olcak peki

yağmur06 link' Alıntı:
ben şimdi 15000 km yi 2 sene geçince yapmış olursam ne olcak peki

Benim yaptığım gibi olacak, kuzu kuzu 7800'deki arabayla yıllık bakıma gideceksin. ((:

Her servise gittiğimde Tarık beyin ilgisinden çok memnun kalıyorum. Tarık beyin ismiide zaten bu forumdan öğrenmiştim.

Benim  aracım 4 bin km de iken gittim servise. ֖yle ki araçtan çıkan filtreler yepyeniydi :) ama sonuçta motor yağı zamanla özelliğini kaybediyor km yapmasan bile. Hem 1 sene daha garanti olayı var. Ne olur ne olmaz. en azından 1 defa gıtmek gerekıyor.

Çok pahalı servisler, arkadaşım özel servisde (Bosch) orjinal parçalar ve rot balans dahil 230 tl verdi. Birebir başında durduk tüm filtreler orjinal kutusunda idi..

Geri