OPEL OMEGA 2.0 CD war Kendi Çapımda Modifiye yapıyorum Sizce nası??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cagrı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araban güzlmiş işte boya işiyle uğraşıyorum renk değiştirmek istiyorum renk

olarak ise : BEYAZ planlıyorum ama bayaa pahalı gibi bizde öğrenci adam

olduğumuz için işte napçağımı bilemiyorum bakıcaz artık saol önerdiqin şeyler için :)

yahu bende öğrenciydim hiç böyle paraları bilmezdim 4 senedir profesyonal olarak çalışma hayatındayım hala bu paraları konuşamıyorum.
sanırsam ben çok beceriksizim :D:D:D neyse güle güle kullan .

bu arada bence o araba orjinalliği ile ağır modifiye yapıcaksan başka bişeyler bak.

ya öğrenci adam omega 2.0 la geziyo..
biz okurken sigarayı zor alıyoduk :)
devir değişmiş :) ama baba araba çok fazla kurcalama,jant xenon bide kenangocmen'in dediği gibi plakayı halledersen 10numara mod olur.

arabaya bi dtm kanat bide şöle güzel 17''veya 18'' bi mat krom jant 10numara olur plakayı düzelt ama:))

bence orjinalliğini bozma kardeş... bence güzel makina. jant tak, hava filt tak egzoz tak yeter. . . 5.20 hızlı 1 araç değil... bence kendine kıstas başka araçları al... performans konusunda .)

hayırlı olsun omega güzel seçim ama motoru 2.5 v6 alsaydın
bende izmirdeyim parça sıkıntısı da yok o konuda rahat ol sadece biraz pahalı
olmazsa bana mail at serwis konusundada yardımcı olurum
modifiye için dersen modifiye bölümünde diger opellere bak
ben oraya birkaç resim atmıştım

Son düzenleme:
arabaya bi dtm kanat bide şöle güzel 17''veya 18'' bi mat krom jant 10numara olur plakayı düzelt ama:))
PLAKANIN NESI VAR _?:mad: PLAKAYA BIŞEY OLMASIN DİYE PHOTOSHOP İLE KARALADIM ! ! !:mad: :mad: :mad:

plakana kimse bişe yapmaz kardeş merak etme ama sakladığın başka kişiler varsa bilemem burda bizim gizlimiz saklımız yoq heeşeyi konuşuoruzda ayrıca.... hayırlı olsun güle güle kullan

Geri