- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi ki, herzamanki gibi paylaşırız inşDeneyim ve değerlendirmenizi paylaşırsanız müteşekkir oluruz
deneyim ve değerlendirmenizi, forumda opel servis team tr başlığından paylaşabilirseniz müteşekkir oluruz
Asop Opel.@tuleybihayat facebook ben de kullanmıyorum rica etsem Bursa için hangilerini öneriyorlar paylaşabilir misin.
Bazı şeyleri yaşamadan öğrenemiyoruz malesef burdan kendimize ders çıkarmalıyız ikiside aynı servis arada 260₺ fark var bu parayı alarak zenginmi oldular şimdi ama en çok insanın zoruna giden afedersin enayi yerine konmak bi daha malum servisin önünden bile geçmeyin geçmiş olsun güle güle kullanın arabanızı inşaallahİlk Opel servis macerası! Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine (kendisi yıllardır bu servisi kullanıyor) Kavacık Opel servisine gittim. Telefonda ortalama 350-400 TL çıkar dediği servis ücreti 2 saat sonunda 650₺ olarak çıktı. Neden bu kadar yüksek çıktığını sorduğumuzda birçok şeyden bahsetti ( tabi çoğunu anlamadım). Bende ücretini ödeyip çıktım. Sonrasında bana verdiği bakım formunda yaptığı işlemleri Kadıköy gedik Opel servisine sorduğunda 390 ₺ gibi bir masraf çıkardı. İşin para kısmında değilim , emeğe değer veren bir insan olarak tabiki herkes emeğini hakkını alacak. Fakat karşındaki insanın bilgisizliğinden ( burada kendimi de suçluyorum. Az çok forumları okuyup gerekli detaylı bilgi sahibi olmalıydım) faydalanıp bı takım işlemlerden bahsedip hakkı olmayan bir ücrete tenezzül etmesini inanın anlayamıyorum. Güven denilen hayatın temel taşını içi boş bir kelimeye cevirnek bu kadar kolay mı?Hakki olmayan bir ücreti almak ile başkasına ait bir mali sahiplenmek arasında benim için fark yok. Yazık! Birdaha gindermiyim ? Elbette gitmem.Ekli dosyayı görüntüle 749Ekli dosyayı görüntüle 750