>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu ürünü ben geçenlerde aldım ama benim teyp 2900 serisi olduğu için sıkıntı yarattı ama cengiz kardeş süper bir insan bende ufak çaplı elektronikten anladığım için ürünü geri göndermeden üzerinde bir kaç değişiklik yaparak hallettik...
parasını sonuna kadar hakeden bir arkadaş.Benden yana hakkım helal olsun...
çalışmalara devam edelim...

arkadaşlar bu ürünü ben geçenlerde aldım ama benim teyp 2900 serisi olduğu için sıkıntı yarattı ama cengiz kardeş süper bir insan bende ufak çaplı elektronikten anladığım için ürünü geri göndermeden üzerinde bir kaç değişiklik yaparak hallettik...
parasını sonuna kadar hakeden bir arkadaş.Benden yana hakkım helal olsun...
çalışmalara devam edelim...
ne gibi bir sorun oldu acaba alacak arkadaşlarda olabılır aynı teypten bılgı verırsenız cengiz abi onlarada bir çözüm getirebilir:o

ah be cengiz abı 6850 bır mucıze olsada :D:D:D:D olsa cengiz abi iyi calişmalar;)

Sorun Pioneer in 2000 serisi ile ilğili.
2000 serisinin kontrol voltajı diğer serilere göre düşük.
Buda kontrol değerlerin kaymasına neden oluyor.
Biraz beyin jimlastiği ve sertanın el becerilerisi ile çözdük sorunu.

Burak müsait olduğunda senin teybin kapağını aç AUX jakının olduğu yere bi bak.
Orada W/R için de belki board da yer vardır ama çinliler malzemeden çalmak için soketi takmamışlardır.

Sorun Pioneer in 2000 serisi ile ilğili.
2000 serisinin kontrol voltajı diğer serilere göre düşük.
Buda kontrol değerlerin kaymasına neden oluyor.
Biraz beyin jimlastiği ve sertanın el becerilerisi ile çözdük sorunu.

Burak müsait olduğunda senin teybin kapağını aç AUX jakının olduğu yere bi bak.
Orada W/R için de belki board da yer vardır ama çinliler malzemeden çalmak için soketi takmamışlardır.
tamam abı bakıcam eger varsa cengiz abi olucakmı bu iş :D:D

tamam abı bakıcam eger varsa cengiz abi olucakmı bu iş :D:D

Varsa yuvanın canlı ucundan kontrol voltajı varmı ölçmek lazım.
Kontrol voltajı varsa olur muhtemelen. Ozaman 50 serisi de çözülür.

Varsa yuvanın canlı ucundan kontrol voltajı varmı ölçmek lazım.
Kontrol voltajı varsa olur muhtemelen. Ozaman 50 serisi de çözülür.
o zaman musaıt bı zamanımda sokmem bakmam lazim cengiz abı ınsallah bu sorun cözersin ;)

corsa araçlarda da bu remote control aparatını rahatlıkla alabilirsiniz almadan önce ama cengiz ile görüşün ve sadece teybinizin modelini söyleyin çünkü benim modelde çıkış 3.4 volt olduğu için üzerinde ufak bir değişiklik yaptık sorun çözüldü...

Bende de deh-2900mp serisi teyp var göndersem yaparmısın cengiz abi? teybi göndermeme gerek varmı?

Cengiz kardesim, gondermis oldugun direksiyondan kumanda cihazı bugun elime ulasti. Yapmis oldugun iscilik, paket, ve kullanim kilavuzu amator bir isten cok profesyonel bir urun gorunumunde. Yaptigin is ile ne kadar gurur duysan azdir. Diger arkadaslarimizin da bu konuda elestiri yerine desteklemeleri gerektigine inaniyorum. En kisa zamanda Pio Mp3 calarimi alip sonucu buradan tekrar paylasacagim. Tekrar cok tesekkur ediyorum.

Geri