>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cengiz kardeşim emeğine sağlık benim zafira comforttada siemens car400 kasetçalar var bende mp3 çalar taktırmak istiyorum banada yardımcı olursan çok sevinirim ve bana önerebileceğin mp3 çalar modeli varmı

cengiz abi selamlar. deh-6900 teyibim var aracım astra g. bu aparattan takabiliyomuyuz?

guzel paylasım

teyıp pıoneer olması sartmı

evt bu yapılan adaptör pioneer için yapıldı. her teybin degerleri farklı.
Kimse denemese de Sony ilede olacagi görüşümüz var. onunda degerleri ayni sanirim..

evt bu yapılan adaptör pioneer için yapıldı. her teybin degerleri farklı.
Kimse denemese de Sony ilede olacagi görüşümüz var. onunda degerleri ayni sanirim..

ben denedim sony ile olmadı.. daha doğrusu 2tane tuş çalışıyordu 2 tane tuşta kendi görevi dışında çalışıyordu kalan 2 tuşda çalışmıyordu sanırım... ufak bir ayarla olma ihtimali fazla... cengiz abi bana teybini gönderirsen ona göre yaparım demişti ama benim hiç zamanım olmadı malesef...

evt cengiz abide teyp olursa yapabilir. onun degerlerine gore adaptorun yazılımını ve voltaj degerlerini degistiriyor.. o zaman sorunsuz olur..

bilgi için tşkler

PIONEER'ın uyumlu ve ucuz teypi yokmu yaw önerebilceginiz arkadaslar ?:rolleyes:

Geri