>>>OPEL PIONEER DİREKSİYON KUMANDA SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜ.. Hepinizin Gözü Aydın. (VIDEO )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cengiz bey, pioner deh-2100ub de durum nasıl. 2009 modeller bunlar. Hanıma yeni aldım. Özelliklerinde hard wire remote kontrol input: Yes diyor. Teyp takılı olduğundan arka girişini göremiyorum . Önceki mesajlarda pionerr 2000 ile sorun çıktığını yazmışsınız. 2100 için durum nasıl w/r girişi var.KAç volt olduğunu bilmiyorum. Saygılar

Cengiz bey, pioner deh-2100ub de durum nasıl. 2009 modeller bunlar. Hanıma yeni aldım. Özelliklerinde hard wire remote kontrol input: Yes diyor. Teyp takılı olduğundan arka girişini göremiyorum . Önceki mesajlarda pionerr 2000 ile sorun çıktığını yazmışsınız. 2100 için durum nasıl w/r girişi var.KAç volt olduğunu bilmiyorum. Saygılar

Bende teyp işi ile ugraşmadığım için elimde model model teyp yok.
W/R ucuna bi teyp jakı takıp ölçmeniz gerekli.
3.2V mu 5V mu.
Bu kiyabçıkta vs de yazmıyor. Servislerde bilmiyor.
Ölçüp bakmanız gerekli.

Ölçmeden sipariş vermeyeyim o zaman doğru mu?

pekii ben ne yapayım pınoer teypim var ama dreksiyonumda hiç dügmeme yok :) 96 cd

pekii ben ne yapayım pınoer teypim var ama dreksiyonumda hiç dügmeme yok :) 96 cd

Direksiyonuna tuş takımı alıp takman gerekiyor : )
Forumda takan arkadaşlar olu daha önce.

1.jpg

abi hala bir yanıt alamadım yardımlarını bekliyorum abi

selamlar cengiz abi vectra c kasaya da uyar mı bunlar normal bı double din alsak dıreksıyon kumandasını halledermıyız

Merhaba,
Ellerinize sağlık. Harika bir çalışmayla önemli bir sorun giderilmiş.

Astra H aracıma Pioneer 5900mp almayı düşünüyorum. Direksiyon kumandasını kullanabilir miyim sizin aparatla? Eğer yanıt evetse hemen alacağım. Teşekkür ederim.

Geri