opel satamadığı modelleri türkiyedemi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herşey arz talep vergisi..
ben 1.3 cdti corsa kullanıyorum ve yıllık vergisi 351 ytl..
şayet 1.7 motor olsa vergisi 986 ytl 1.9 motor olsa vergisi 1550 ytl..
ülkemizdeki bu saçma vergi mevzuatı olduğu müddetçe 1.7-1.9 motor araçlara herkes binemez...
ayrıca akaryakıt fiyatlarıda maluum..
bunedenle küçük hacimli motorlu araçlar türkiye pazarına giriş yapıyor ve tutuluyor..

Bence de motor hacminden çok teknolojisine, beygir gücüne, torkuna bakmak lazım. 10 yıl önceki 1.3 ile şimdiki 1.3 motorları kıyaslayamayız diye düşünüyorum...

bu pahalılıkta kim ne yapsın büyük motoru millet kücültmeye bakıyo :)

1.3 dizel ler bence 1.4 lerden daha performanslı.1.3 lere kötü diyorsanız 1.2 ve 1.4 ler ne olacak...

Kişi başına milli gelirin bu kadar düşük tam tersine akaryakıt ve verginin dünya liglerinde 1.'liği kimseye kaptırmadığı bir ülkede uygulanacak en iyi pazar stratejisi olarak görüyorum..Bence çok normal...

benim de kafama takılan astra g avrupada dört tekerinde de disk var bizde sadece önde,türkiyede hiç görmedim yoksa var mı?

arkadaşlar yeni astra sedanlar 1.3 cdti 6 ileri vites bence süper performans verir.:)zaten yakıt pahalı ve vergi çok fazla ülkemizde.hiç gerek yok büyük hacimli motora.:good:

aynen katılorummmm benim aracım 1.3cdtı 6 ileri hem az yakıo hemde çok ii performansı var ama kullanmak ve motor açmak çok önemli ben performansından çok memnunum ve 1.6tdci focuslar peşime gelemio emin olun

Neden ozaman testlerde astranın performansı yerden yere vuruluyor:) ayrıca ben focusta kullandım bence astradan daha iyi performansı var

Yakinda motorlar ufala ufala motor kalmayacak, araclar Tasdevri cizgifilmindeki gibi ayakla ite ite gidecek :)

Geri