Opel Servis Kampanya

Ynt: Opel Servis Kampanya

Gercek serviste garantiden daha yeni amortisor leri degistirdim.

recepakcay link' Alıntı:
Ben olacağı direk şöyle söyleyeyim , 45 TL yi alacaklar kontrol etmiş gibi yapıp, her şey gayet güzel diyecekler, hiç bir parçayı garantiden değiştirmeyecekler ve olan 45 TL ye olacak.
Kesinlikle doğru sonuçta OPEL servisi kesinlikle bir üçkağıt vardır.

freelook link' Alıntı:
Kesinlikle doğru sonuçta OPEL servisi kesinlikle bir üçkağıt vardır.
Savundugumdan değil ama opel servislerine has birşey değil bu malesef başka markaların servislerinde böyle ayrıca servisten servisede fark var. Geçen arkadaşın corollasının far yikamasinin kapağı öne doğru sarkmış servisi değişim tırnak kırılmış değişmesi lazım demiş, üstelik tek satılmıyor bunlar mecbur çifti değişecek demişler fiyat 350tl. Guvenmeyip başka yetkili servise gitti orasida abi tırnak çıkmış yerine taktık aracınızı da yikadik iç dış ücret 50TL.

Eveeet opel gerçek yine beni şaşırtmadı arkadaşlar!!! 1 hafta kadar önce ilk olarak mini hasar onarımı kampanyası, sonrada 2 yıllık garantimin bitmesine 4 ayım kaldığı için 101 farklı nokta kontrolü adı altında arandığım servise rendevu vererek gittim ve oda ne??? Servisteki amca bana " buyrun probleminiz nedir" diye karşılık verince dedim ki ben evde uyuyordum siz kampanya var diye çağırdınız siz buyrun dedim. Kampanya yapıp servisin bundan haberinin olmaması ne güzel bir durum değil mi? Sonuçta servise çekmekti amaç ve çektiler helal olsun ne diyim....

@ftertezzek link' Alıntı:
Opel Gerçek mi? aman uzak durun...

Benim kapi ici ledleri 3 seferde yaptilar.Mazeretleri de su:Ilk defa yapiyoruz. Ilk seferde eleman ustasindan habersiz ledi takacak yer mevcutken kendisi 3 tane daha delik delip ledleri oraya takmis.2. defa gidisimde bir taraf yanarken digeri yanmiyordu.Ona da o kadar önemli degil, bosverin dediler.En son farkli bir led bulmuslar, onu taktilar, bizzat basinda durdum da öyle halledebildik.Ilk kez yaptiklarinda sorunu mail ile bildirdigim icin de sorumlu usta bana firca atti:)Neden telefon etmedin diye.O maili herkes görüyormus da.

En son da 2012 yazinda kapi fitilllerinden gelen ses icin gittim.Fitil temizligi icin benden 50 lira istediler.Yapmadan önce benden fiyat onayi almadiniz deyip 30 lira vererek ciktim.

Geri