Opel Servis Tavsiyesi Var Mi?

mehmetsam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim garanti sürem doldu.bana gerçekten opel den anlayan makul fiyatları olan bir servis tavsiyesi yapabilir misiniz?
Ben garanti süresince Odak a götürdüm...fiyat konusunda hiç memnun değilim...Avrupa yakasında olursa sevinirim.yetkili servis olup olmaması önemli değil... kriterim fiyat ve sorun çıkmaması

valla ben garanti doldugundan beri yenibosna da özel opel servisi var oraya götürüyorum.yetkili servis olan opel ataköy'ün hemen yanında. fiyat olarak hep uygun oluyo ve işçilik olarak da yetkili servislerde ne yapılıosa aynısını yapıolar.

Yenibosnada Yükselen servis var, benim müşterim onlar. Şikayet duymadım bende oraya götürmeyi düşnüyorum. Eğer yakınsan benim iş yerimede uğrayabilirsin alternatif yerler sunarım.

Yenibosnada Yükselen servis var, benim müşterim onlar. Şikayet duymadım bende oraya götürmeyi düşnüyorum. Eğer yakınsan benim iş yerimede uğrayabilirsin alternatif yerler sunarım.

benim söyledigim de orası:)

şimdi mouse sağ üst köseye dogru götürüyosun orda sorunun cevabı ;)

opel erdemir / haramidere sanayi girişinde on numara servis derim her konuda.

Merhabalar
Arkadaşlar uzun zamandır geç çalışma ile ilgili bir problemim vardı ve İzmir de ALKAYA Opel canip ustaya gittim ve aylardır çözülemeyen problemi sadece bir kaç dakika içinde çözdü" kesinlikle başka yere gitmem ve sizde gitmeyin. Hepinize keyifli sürüşler.

Geri