Ynt: Opel Servislerin Fiyat Rezilliği
Ankara'nın servisleri daha bir şehvetli sanki fiyat konusunda. (
Ankara'nın servisleri daha bir şehvetli sanki fiyat konusunda. (
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sting link' Alıntı:Malesef servisler bu sekilde katlanacağız garanti si icin bende bugun 30000 bakımı yaptırdım 600 tl bayıldık ayrıca fren diskleri garantiden değişti
sem1903 link' Alıntı:ankara resmen uçuyor gideyimde bir kayseriyi göreyim dersem ben 395 e yaptırdım 15.000 bakımını ankarada en güzel fiyatı opak veriyor diğerleri dead f.cker tarzı çalışıyorlar
Evet Özdemir dün odak'a gittim Tarık beyin yanına bizim Mert de oradaydı araca spoiler taktirmis ifşa edeyim bari arac ile gayet güzel ilgilendiler one diskleri değişelim garantiden dedim bana titreme var gibi geliyordu ama sagolsun test sürüsü yapmadan degisim ysptilar 600 tl ye bakımı hallettik 30000 bakımının bütün gerekleri yapıldı senin garanti bitecek ise özel serviste halletmeni tavsiye ederim minimum 300 tl karlı olursunOGOKTAS link' Alıntı:Merhaba Eser, bende bakım işini ne yaptın diye merak ediyordum, malum Nisan ayında aynı bakımı benim yapmam gerekli. Hala özeldemi yoksa servistemi yaptırayım bilemedim daha zaman var önümüzde bakacaz duruma. Disklerinin değişmesine sevindim, balataları değiştirmedin değilmi, yalnızca üzerini temizlemişlerdir sanırım.
Balatalari ölçtüler 18 cikti degisim yapmadılar gerek ki degil dedi ben freni kullanmıyorumOGOKTAS link' Alıntı:Merhaba Eser, bende bakım işini ne yaptın diye merak ediyordum, malum Nisan ayında aynı bakımı benim yapmam gerekli. Hala özeldemi yoksa servistemi yaptırayım bilemedim daha zaman var önümüzde bakacaz duruma. Disklerinin değişmesine sevindim, balataları değiştirmedin değilmi, yalnızca üzerini temizlemişlerdir sanırım.
Sting link' Alıntı:Evet Özdemir dün odak'a gittim Tarık beyin yanına bizim Mert de oradaydı araca spoiler taktirmis ifşa edeyim bari arac ile gayet güzel ilgilendiler one diskleri değişelim garantiden dedim bana titreme var gibi geliyordu ama sagolsun test sürüsü yapmadan degisim ysptilar 600 tl ye bakımı hallettik 30000 bakımının bütün gerekleri yapıldı senin garanti bitecek ise özel serviste halletmeni tavsiye ederim minimum 300 tl karlı olursun
Sting link' Alıntı:Evet Özdemir dün odak'a gittim Tarık beyin yanına bizim Mert de oradaydı araca spoiler taktirmis ifşa edeyim bari arac ile gayet güzel ilgilendiler one diskleri değişelim garantiden dedim bana titreme var gibi geliyordu ama sagolsun test sürüsü yapmadan degisim ysptilar 600 tl ye bakımı hallettik 30000 bakımının bütün gerekleri yapıldı senin garanti bitecek ise özel serviste halletmeni tavsiye ederim minimum 300 tl karlı olursun