opel şikayet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xenonx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
geçenlerde bi sitede okudum bi astra dizelin yaşadıgı problemlerle ilgili bi araç aynı problemden 3 defa serwise gidersegaranti kapsamı içinde ve sorun dewam ediyosa aracı degiştirmek zorundalarmış bu dogru mu we bu problemlerin içine neler giriyo bilen varmı?

Benim Bildiğim 5 Defa O Arizayi Tekrarlarsa Ama Malesef Mahkeme Mahkeme Süründürüyorlar Insani çok Zor Deiştirmeleri Herşey Arabayi Satana Kadar

astra dizellerde malesef çalışmama gibi bir sıkıntı war sitede bu sorundan şikayetçi insanlar var bayağı

benim bildiğim çekiciyle servisin gelip yolda kaldıgın için çekmesi lazım 3 sefer

bu dizelden sorun yasayanlar ne yönden sorun yasıyorlar astra dizel almayı düşünüyordum da sorun falan diosnuz bazıları da hiç sorun yaşamıyorum diyor kafam cok karıştı bozuk motora o kdr para vermeyimm bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşım motorda sorun yok astranın motoru 4 4 luk marş motorunda arıza cıkıyor oda %10 aracın garantiliyse zaten sorun yok gidiyorsun degistiriyorlar bide dreksiyon kutusunda sorun cıkıyor ses vs oda garantiden degisiyor sana tavsiyem alırken buyuk bir bayiden al ve bu iki sorunu dile getir eger sorun yaşarsan hatırlatman kolay olur genede astadan daha iyi bir alternatif yok bence belki yeni honda civic sedan hibrit olabilir tercihin dizel kadar az yaktığı bir gerçek..

Ghostbuster' Alıntı:
Arkadaşım motorda sorun yok astranın motoru 4 4 luk marş motorunda arıza cıkıyor oda %10 aracın garantiliyse zaten sorun yok gidiyorsun degistiriyorlar bide dreksiyon kutusunda sorun cıkıyor ses vs oda garantiden degisiyor sana tavsiyem alırken buyuk bir bayiden al ve bu iki sorunu dile getir eger sorun yaşarsan hatırlatman kolay olur genede astadan daha iyi bir alternatif yok bence belki yeni honda civic sedan hibrit olabilir tercihin dizel kadar az yaktığı bir gerçek..

kardes opele gide gele adamlarla kanka olduk zaten öyleyse sorun olmaz o zamn opelden arıyolar sürekli arabayı ne zamn alıyoruz fln die sohbet için :D içim rahatladı valla ben de herkes yok marş basmıyo yok yokuşta araba kalkmıyo falan diolardı içime kurt düşmüştü aydınlattığın için tesekkür . kardes dizel istiyorum tavsiyen için sağol :good:

opel servis tüm opelcilerın en büyük sorunu adamı pak takmıyorlarr

ben kaç kere gittim aynı arızadan unuttum sayısını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri