opel şikayet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
opel gibi bir firmaya yakışmıyo bn burdan opelin türkiye pazarını ciddiye almadığını düşünüyorum..

valla arkadaşlar cevaplarınızı açıkçası hiç beğenmiyorum.
yok bu opele yakışmıyor yok böle servis olurmu...
başka markaların opeli karalaması gibi bişey yaptığımız.
ben bi topic açmıştım hangi opel servisi iyi diye 1-2 cevaptan başka bişey gelmedi.(kötüyü de belirtin şu oldu bu oldu...)
biraz münferit olaylardan bahsedersek opel ailesine yeni katılan benim gibiler de aydınlanmış olur hangi serviste negibi şeylerle karşılaşılıyor... ona göre hareket edelim derim.

sonuçta ben bu forumu yaklaşık 1 aydır dolaşıyorum ama servisler hakkında doğru dürüst bir bilgi sahibi olamadım.
bilmem ki iyi bir servis yok mu hepsi mi kötü.hep özel servisler mi iyi.o kadar para harcayıp yatırım yapan(aracımı alırken gezmiştim) firmalar müşteri memnuniyetini niye gözardı eder.Ya da önlem almaz.Bunları ortaya koyarsak hepimize daha faydalı olur diye düşünüyorum.

iyi servis tabiki var ama emin olki bu opel degil çünkü dikkat edersen çok fazla kişi şikayetçi.mesela ben opelden önce pevgeot kullanıyordum almanla fransızı karşılaştıramam tabiki opel daha iyi ama ankara da göral serviste bir numara bence hem işlerini çabuk hallediyosun hemde bi problem çıkmıyo ztn 3 sene en iyi servis ödülünü almış

garanti kapsamında aynı yerden 3, farklı yerden 4 defa arıza yaparsa değiştirmek zorundalar... ama değiştirmiyolar işte sorun orda...

Corsa 1.3cdti Geç Çalışma Sorunu

Arkadaşlar malum astra 1.3cdti daki kronik sorun sabahları ve özellikle soğuk havalarda yoğun olmakla beraber geç çalışma sorunu 2004 model corsa 1.3cdti aracımdada var ve çözmeye çalışıyırum.Uzun uğraşlarım ve carbon clean enjektör temizliği vs gibi uygulamalardan değişik yakıt denemelerinin ardından hiç bir sonuca ulaşamadım.Site ahalisi ve birkaç ayrı kaynaktan son olarak araçların marş dinamolarında sorun olduğu ve daha yüksek devirli bir marş dinamosu takılarak bu sorunun giderildiği bilgisine ulaştım.Şimdi birde bunu deneyeceğim ama gelin görünki servis bu dinamoyu değiştirmeye 800-1000 ytl gibi uçuk bir rakam istiyor,dışarda değiştirsem ucuz ama onlarda aracımın üzerindeki dinamonunda sağlamolduğunu ve değiştirmemin birşey ifade etmeyeceğini söylüyor. Servis kendilerinin takacağı dinamonun standart dinamodan farkllı olduğu iddasında,dışardan aldığım bilgilerse bu araçlarda tek tip dinamo olduğu ve farklı bir dinamonun bu araçlara uymayacağı yönünde bu işin içinden çıkabilen varsa beri gelsin.İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.....

bende yüksek dewirli bi dinamoyla degişiyo we uyuyo diye biliyorum.ama daha iyi bilen warsa ltfn aydınlatsın

arkadaşlar astra cdti dizel 2005 var bende sabahleyin geç çalışma problemi var bu arabanın marş almıyor..tak die çalışmıor bu aaba herkes marşta sorun var dio ben garantiden yaptıramadım neden derseniz..Servise gittim 3 defa bana bişey olmadığını sölediler..sabah berbaer çalıştırdık sorun yok..s...tiğimin arabasında ama eve geliyorum ertesi sabah takur takur çalışıyor..nefret ediyorum bu arabanın böle çalışmasından ..Olay bu yeni kasa almak isteyenlere sölim...Bu konuyu satıcınız ile. ciddi ciddi konuşun...sonra başınız ağrımasın..

Benim Opel servisleri hakkında çok fazla bilgim yok. Ben arabamı 2000 Aralıkta aldım o günden bugüne sadece bir kez ateşleme bobini arızalandı onu değiştirttim. Bu yüzden yeni araba alırken ilk tercihim her zaman Opel olacak.

hersey arabayı satana kadar sonra ılgı yok yetkılı serwıste en ıyısı ozel serwıs...benım bıldıgımde 5 defa aynı arıza olursa ole bısıy war ama mahkeme kararıyla malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri