Direksiyon fonksiyonu olan araçların en biyük sorunu teyp veya cd playeri değiştirdiğiniz zaman bu özelliklerin devre dışı kalmasıdır. aracımı aldığımda orjinal teyp yerine Sony CD MP3 çalar takılmıştı. Ses kalitesi orijinale göre çok daha kaliteli ve fonsiyoneldi. Flash bellek de okuması artısıydı. Fakat parmaklarınızın ucundaki düğmeleri kullanamamanız işin üzücü tarafıydı. Bir ara sırf onları faal hale getirmek için orijinal teybini takmayı bile düşündüm.
Pioneer modelleri için birkaç arkadaşımız ufak tefek yazılımlarla sorunu çözmüşlerdi.
Geçenlerde Opel araçlarla Sony ürününü senkronize eden bir parça aldım. Dün bağlantıyı kendim yaptım. Açma-kapama da dahil pekçok fonsiyon artık direksiyonda parmaklarımın ucunda. Gerçekten de çok hoş birşey.
Pioneer modelleri için birkaç arkadaşımız ufak tefek yazılımlarla sorunu çözmüşlerdi.
Geçenlerde Opel araçlarla Sony ürününü senkronize eden bir parça aldım. Dün bağlantıyı kendim yaptım. Açma-kapama da dahil pekçok fonsiyon artık direksiyonda parmaklarımın ucunda. Gerçekten de çok hoş birşey.